Genre: Evenement

Dag voor de Radioamateur 2023

De Dag voor de Radioamateur, de grootste Nederlandse beurs voor de Radio Zendamateur strijkt op zaterdag 28 oktober weer neer in de IJsselhallen. Een uitnodigend programma met lezingen een grote radiovlooienmarkt maar ook commerciële verkoop van radiozendapparatuur zorgen ervoor dat iedere bezoeker wel iets van zijn gading kan vinden..Een antenne zelf bouwen ook dat kan.
Kortom het beloofd weer een boeiende dag te worden die je niet mag missen.

Speel & Sale 2023

White Goblin Games organiseert Speel & Sale. Hier kun je de allerleukste bord-, kaart- en dobbelspellen van White Goblin Games spelen én kopen met korting! Denk hierbij aan spellen als Qwixx, Sushi Go! en Everdell. Daarnaast zijn er op deze dag andere leuke activiteiten waaronder een speciale release!

Throwback Classics | VINTAGE KILO EVENT oktober 2022

We zijn weer terug! Na het succes van onze eerste 3 edities komt Throwback Classics terug naar Zwolle met onze gigantische collectie vintage kleding.

KERSVERS MERK ASSORTIMENT

Met ook dit keer meer dan 3.000 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege tijdsloten pareltjes vind. Wij zijn het hele weekend druk bezig om constant nieuwe pareltjes bij te hangen. Zo krijg je ook in latere tijdslot een compleet fresh assortiment. We hanteren 2 verschillende prijs categorieen: €25,- per kg en €30,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel vintage merkkleding en nog meer klassiekers!

Throwback Classics | VINTAGE KILO EVENT

Vintage kleding kopen per stuk? Wij bieden jou het beste vintage aanbod per kilo! Kom van 29 t/m 31 juli jouw nieuwe vintage pareltjes shoppen in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Voor een prijs vanaf €25,- per kg heb jij keuze uit de beste vintage merken; van Nike en Adidas tot Tommy Hilfiger en Ralph Lauren en van Fila en Helly Hansen tot USA Sports Merchandise en de vetste Motor jackets.

Lees meer informatie op de website.

Dag voor de Radioamateur

Op 29 oktober 2022 vindt de 60e Dag voor de Radioamateur plaats. Deze dag wordt georganiseerd door VERON, Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Houd de website van de organisator in de gaten om erachter te komen wat allemaal te beleven zal zijn in de IJsselhallen in Zwolle.

Onderdelen van het programma met een officiële opening:

Throwback Classics | VINTAGE KILO EVENT

Vintage kleding kopen per stuk? Wij bieden jou het beste vintage aanbod per kilo! Kom van 22 t/m 24 april jouw nieuwe vintage pareltjes shoppen in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Voor een prijs vanaf €25,- per kg heb jij keuze uit de beste vintage merken; van Nike en Adidas tot Tommy Hilfiger en Ralph Lauren en van Fila en Helly Hansen tot USA Sports Merchandise en de vetste Motor jackets.

Lees meer informatie op de website.

Indoor Kermis Zwolle

De Indoor Kermis komt naar Zwolle!

Kom van woensdag 2 maart tot en met zondag 13 maart voor Fun, Food en Festival naar de IJsselhallen in Zwolle.

Padelbaan IJsselhallen

De eerste vestiging van Peakz Padel in Zwolle heeft 9 indoor en 4 outdoor banen en beschikt over alle faciliteiten voor de ultieme padel ervaring. Je kunt hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat spelen.

Heb je nog niet al je padel gear maar wil je wel graag de baan op? Je kunt hier alle nodige materialen huren om padel te spelen.

Vind meer informatie over padel spelen in IJsselhallen Zwolle hier.

Kobalt Karten

Karten bij de IJsselhallen!
In 2022 is het mogelijk om te karten bij IJsselhallen.

Next level avontuur beleven!
Ontdek een next level experience in IJsselhallen Zwolle. De karts komen van Tomkart uit Zwitserland en zijn volledig elektrisch. Dat betekent een krachtige kart zonder lawaai, sterkte geuren en uitstoot. Met deze gloednieuwe karts kan jij jezelf echt uitdagen. Alle karts beginnen met een basissnelheid, maar leg jij de ronde af in een snelle tijd? Dan kun je de volgende ronde nog sneller.

Informatie over de activiteiten, openingstijden en meer vind je hier.

Dutch Darts Masters Zwolle

De Dutch Darts Masters in Zwolle wordt inmiddels een traditie. Voor de derde keer zullen de Dutch Dart Masters Zwolle aan doen. Tussen 2014 en 2018 domineerde Michael van Gerwen deze Nederlandse Thuiswedstrijd met 5 overwinningen op rij, voordat Ian White de serie afsloot.

De European Tour 2022 omvat dertien evenementen, die worden gehouden in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Hongarije, Tsjechië en Gibraltar. De 32 beste spelers in de ranglijst na de dertien European Tour-evenementen kwalificeren zich voor het EK, dat in 2022 in de Westfalenhalle in Dortmund plaatsvindt.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma