Genre: Evenement

Dag voor de Radioamateur 2023

De Dag voor de Radioamateur, de grootste Nederlandse beurs voor de Radio Zendamateur strijkt op zaterdag 28 oktober weer neer in de IJsselhallen. Een uitnodigend programma met lezingen een grote radiovlooienmarkt maar ook commerciële verkoop van radiozendapparatuur zorgen ervoor dat iedere bezoeker wel iets van zijn gading kan vinden..Een antenne zelf bouwen ook dat kan.
Kortom het beloofd weer een boeiende dag te worden die je niet mag missen.

Speel & Sale 2023

White Goblin Games organiseert Speel & Sale. Hier kun je de allerleukste bord-, kaart- en dobbelspellen van White Goblin Games spelen én kopen met korting! Denk hierbij aan spellen als Qwixx, Sushi Go! en Everdell. Daarnaast zijn er op deze dag andere leuke activiteiten waaronder een speciale release!

Indoor Kermis Zwolle 2022

De Indoor Kermis komt naar Zwolle!

Kom van woensdag 2 maart tot en met zondag 13 maart voor Fun, Food en Festival naar de IJsselhallen in Zwolle.

Padelbaan IJsselhallen

De eerste vestiging van Peakz Padel in Zwolle heeft 9 indoor en 4 outdoor banen en beschikt over alle faciliteiten voor de ultieme padel ervaring. Je kunt hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat spelen.

Heb je nog niet al je padel gear maar wil je wel graag de baan op? Je kunt hier alle nodige materialen huren om padel te spelen.

Vind meer informatie over padel spelen in IJsselhallen Zwolle hier.

Kobalt Karten

Karten bij de IJsselhallen!
In 2022 is het mogelijk om te karten bij IJsselhallen.

Next level avontuur beleven!
Ontdek een next level experience in IJsselhallen Zwolle. De karts komen van Tomkart uit Zwitserland en zijn volledig elektrisch. Dat betekent een krachtige kart zonder lawaai, sterkte geuren en uitstoot. Met deze gloednieuwe karts kan jij jezelf echt uitdagen. Alle karts beginnen met een basissnelheid, maar leg jij de ronde af in een snelle tijd? Dan kun je de volgende ronde nog sneller.

Informatie over de activiteiten, openingstijden en meer vind je hier.

Dutch Darts Masters Zwolle 2022

De Dutch Darts Masters in Zwolle wordt inmiddels een traditie. Voor de derde keer zullen de Dutch Dart Masters Zwolle aan doen. Tussen 2014 en 2018 domineerde Michael van Gerwen deze Nederlandse Thuiswedstrijd met 5 overwinningen op rij, voordat Ian White de serie afsloot.

De European Tour 2022 omvat dertien evenementen, die worden gehouden in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Hongarije, Tsjechië en Gibraltar. De 32 beste spelers in de ranglijst na de dertien European Tour-evenementen kwalificeren zich voor het EK, dat in 2022 in de Westfalenhalle in Dortmund plaatsvindt.

Dutch Pinball Open 2019

Dit jaar zal het Dutch Pinball Open 2019, het grootste flipperevenement van Nederland en de open Nederlandse kampioenschappen flipperen, plaatsvinden in de IJsselhallen in Zwolle. Op 9 en 10 november is iedereen welkom om op de ruim 200 flipperkasten, allemaal ingesteld op ‘free play’, te komen spelen of een gooi te doen naar de titel ‘beste flipperaar van Nederland’.

Wat is er zoal te vinden?

Jumping Zwolle 2019

De IJsselhallen Zwolle vullen zich in oktober weer met internationale springpaarden van over de hele wereld. Het internationaal springconcours is er dit jaar weer, na de geslaagde eerste editie in de IJsselhallen Zwolle van vorig jaar. Tijdens Jumping Zwolle gaat een internationaal deelnemersveld op driesterren niveau de strijd met elkaar aan om de hoogste eer.

Programma
Behalve de paardensport is Jumping Zwolle ook een bezoek waard vanwege de sfeer, het promodorp, de dagelijkse kinderactiviteiten met spelletjes, springkussen met boerderij hindernisbaan en op vrijdagavond de Sale of the Rising Stars. Nieuw op donderdag is de finale van de Roelofsen Horse Trucks dressuurcompetitie op Subtop niveau, met de kür op muziek. Op vrijdag- en zaterdagavond is er na afloop van de wedstrijden een afterparty met live muziek.

Sensationeel zullen de Medium Tour springfinale om de NIJWA Prijs en het ‘charity springen’ voor Stichting ’t Hoefijzer op zaterdag zijn, net als het klapstuk van Jumping Zwolle de 1.55m Roelofsen Horse Trucks Grote Prijs op zondagmiddag.

       BEKIJK HET PROGRAMMA       

Doe’s Gek 2019

Doe’s Gek is hét alles-kan-evenement van de herfstvakantie!

Doe’s Gek is een knots knettergek interactief kinderevenement waar kinderen uitgedaagd worden om te kijken, voelen, proeven, dansen, zingen, bouwen en vooral om lekker GEK te doen. Met maar liefst 12.000m² gevuld met kinderplezier is Doe’s Gek een groot funparadijs voor de kinderen

Tijdens Doe’s Gek komen bezoekers terecht in een wereld vol speelplezier. Er is ruim 12.000m2 gevuld met verschillende shows en activiteiten. Dit jaar is er onder andere een Zeemeerminnenshow, een Dinosaurusshow, een game-hal, een hal vol met LEGO, een kermis, springkussens en nog veel meer. De hallen zijn omgetoverd tot één groot speelparadijs voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud. Alle attracties zijn inbegrepen bij de entreeprijs.

Het evenement is leuk om te bezoeken met de hele familie! Kinderen beleven bij Doe’s Gek een fantastische dag waar ze nog lang over zullen napraten. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie
Doe’s Gek is één van Nederlands grootste interactieve kinderevenementen wat plaats vindt in de herfstvakantie. Kijk op de website van het evenement voor meer informatie

 

 

Winter Wonderland 2018

In de kerstvakantie is het voor ouders met kinderen goed toeven in de IJsselhallen Zwolle. Op ons gratis te bezoeken, warme, overdekte en in kerstsferen gehulde horecaplein kunnen kinderen zich prima vermaken met springkussens, kermisattracties, dino’s en een bioscoop.

Dus hebben de kinderen even niets te doen in de vakantie? Kom gezellig naar de IJsselhallen! Na het spelen kunnen kinderen (en ouders) lekker genieten van de heerlijke drankjes en hapjes die er te koop zijn.

Het Winter Wonderland is direct gekoppeld aan het IJsbeeldenfestival wat vanaf 15 december plaatsvindt in de IJsselhallen. Winter Wonderland is echter voor iedereen toegankelijk en gratis te bezoeken. Een bezoek aan Winter Wonderland kan ook gecombineerd worden met een bezoekje aan de Zwolse binnenstad. Een gratis treintje brengt bezoekers in de kerstvakantie  tussen 11.00 en 19.00 uur naar de hotspots van Zwolle. In de route komen vier stations om in en uit te stappen: het IJsbeelden Festival bij de IJsselhallen, McDonald’s Grote Markt, IJsbaan Rode Torenplein en Waanders bij de Broerenkerk. Tijdens de markt op vrijdagmorgen en zaterdag wordt de route ietsje aangepast.

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma