Genre: Muziekevenement

Foute Feestje XXL editie 2023

Het populaire feestconcept Foute Feestje komt op 11 maart 2023 terug naar de IJsselhallen met een superfoute XXL editie! Verwacht één groot fout paradijs met Paul Elstak, Lawineboys, Vieze Jack, Qmusic dj’s en vele andere!

⏰ Tickets: www.foutevents.nl/zwolle

𝗟𝗶𝗻𝗲-𝘂𝗽:
💥 Paul Elstak
💥 Vieze Jack
💥 Lawineboys
💥 Qmusic dj’s
💥 and many more!

🥳 𝗧𝗵𝗲𝗺𝗮: 𝗙𝗢𝗨𝗧!
Ons motto: hoe fouter, hoe beter! Trek je meeste foute outfit uit de kast en doe wat rek-en-strek oefeningen!

Remember the 90’s November 2022

Welkom bij Remember the 90s! Het evenement waarbij je jezelf weer helemaal terug kan leven in de jaren 90 door de muziek, aankleding én kledingstijl. Het artiestenprogramma bij Remember the 90s is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit artiesten waar een ieder schitterende herinneringen aan heeft. De editie van Remember the 90s op 19 november in de IJsselhallen in Zwolle beloofd een zeer bijzondere editie te worden. Koop snel je tickets voor dat het te laat is!

Line up:

Foute Feestje presents Qmusic The Party FOUT! XXL

Yes, het beste nieuws ooit! Het Foute Feestje komt met Qmusic The Party op 8 april 2022 naar Zwolle met een legendarische superfoute XXL editie! Samen met Mental Theo, Jannes, Het Feestteam, ABBA Fever, John West en natuurlijk de Qmusic dj’s. Dus trek je meeste foute outfit uit de kast en doe wat rek-en-strek oefeningen, want we mogen weer!

Bestel direct je parkeerticket hier!

Remember the 90’s Oktober 2022

!!Dit evenement is geannuleerd, voor vragen contacteer de organisatie!!

Opnieuw komt er een heerlijk 90’s feestje in de IJsselhallen in Zwolle. ‘Hakkuh en Zaguh’ zijn de ingrediënten, maar uiteraard hoor je ook 90’s hits van de populaire boy- en girlbands net als Eurodance-muziek. De winitereditie van Remember the 90’s belooft een lekkere te worden.

Line up
De line-up wordt nog bekendgemaakt.

Dutch Oktoberfest 2022

!!Dit evenement is geannuleerd, voor vragen contacteer de organisatie!!

Lederhosen, foute skipakken, strakke bobslee-outfits en sexy dirndl jurkjes… bij het Dutch Oktoberfest kan het allemaal. Een hele avond vol Duitse bierpullen en hele foute après ski-muziek tijdens Nederlands grootste bierfeest!

De IJsselhallen worden omgetoverd tot een Duitse bierhal waarbij vanaf minuut 1 een feestje wordt gebouwd. Maar wel op de Hollandse manier. Dus geen lange tafels, maar wel heel veel bier, slechte outfits en nog veel slechtere muziek. Dat wordt springen, hossen en in de polonaise, niks is te gek. En hoe slechter je outfit, hoe beter het is. Natuurlijk zijn er ook diverse lekkere Duitse eetkraampjes met worsten en ‘sauerkraut’!

Line-up
De line-up wordt nog bekendgemaakt.

Dresscode: Trek je dirndl-jurkje uit de kast, stof je lederhosen af of haal je skipak uit de berging: niets is te gek. Hoe fouter, hoe beter.

 

 

Nacht van Holland

Vrijdag 18 november 2022 staan de IJsselhallen in Zwolle als vanouds op z’n kop. Na een supereditie in 2019 belooft deze editie een groot succes te worden. Dat kan ook bijna niet anders met optredens van topartiesten van Nederlandse bodem. Dus warm je stembanden maar alvast op, want op deze avond staat alles in het teken van meezingen op hun grootste hits!

Line-up
De line-up wordt nog bekendgemaakt.

Groots Zwolle 2020

Vrijdag 14 en zaterdag 15 februari vindt de allereerste editie van ‘Groots Zwolle’ plaats in de IJsselhallen! Vrijdag avond staat in het teken van een knallend feestspektakel met o.a. Snelle, The Partysquad, Mental Theo, Freddy Moreira, Tony Junior, Dansado & De Feestneger en De Lievelings DJs Van Je Zusje! Zaterdag is het gezelligste meezing festijn met niemand minder dan Snollebollekes, Jannes, Henk Dissel, John West, Stef Ekkel, Arjon Oostrom en Q-Music het Foute Uur Live! Zorg dat jij en je vrienden er bij zijn en bereid je voor op kilo’s confetti, Hollandse glorie, dansbare muziek, 90’s knallers, foute hits, de beste artiesten en vooral héél veel gezelligheid in de compleet omgetoverde IJsselhallen!

??????? – ???????? ?????????????? ?
• Snelle (live)
• Mental Theo
• Freddy Moreira
• The Partysquad
• Tony Junior
• Dansado & De Feestneger
• De Lievelings DJs Van Je Zusje

???????? – ??? ????? ??????? ??????? ??
• Snollebollekes
• Jannes
• John West
• Henk Dissel
• Qmusic Foute Uur Live
• Stef Ekkel
• Arjon Oostrom
• DJ Stephan

Nederland Zingt Concert met Gospel Boulevard

Op dinsdagavond 5 november is IJsselhallen Zwolle het decor voor een uniek Nederland Zingt concert met black gospel koor Gospel Boulevard o.l.v. André Bijleveld.

Het wordt een feestelijke en energieke avond waarop diverse liederen van de nieuwe cd van Gospel Boulevard te horen zijn! Natuurlijk hoor je nieuwe muziek, maar er komen zeker ook Golden Oldies voorbij die in een nieuw jasje gestoken zijn. Kortom; een avond heerlijk genieten van de mooiste blackgospel songs, waarbij je niet stil kunt blijven zitten!

Bekijk de Facebook pagina voor het laatste nieuws!

Voor deze avond zijn helaas geen kaarten meer verkrijgbaar.

Nederland Zingt

Tijdens deze speciale Nederland Zingt avond staan samen zingen en samen geloven centraal. Daarnaast wordt samen dankdag gevierd.

Artiesten die erbij zijn: Gospel Boulevard, het Groot Reformatie Koor en Christelijk Mannenkoor Zwolle. Bert Noteboom zal de samenzang leiden én zal een korte mediatie rondom dankdag houden.

Bekijk de Facebook pagina voor het laatste nieuws!

FOURCE

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (16), Niels (14), Ian (15) en Jannes (16). Het viertal is ontstaan bij het Junior Songfestival en is sindsdien hard op weg om de successen van boybands als MainStreet en B-Brave te evenaren. Met inmiddels 11 nummer-1-hits in de Kids Top 20, 5 miljoen streams op Spotify, 15 miljoen views op YouTube, een uitverkochte grote zaal van 013 in Tilburg en twee nieuwe concerten in de planning, gaat dit ongetwijfeld lukken!

 

Vanwege de grote vraag naar meet&greets doen de jongens van FOURCE in de zomervakantie een korte meet&greet-tour. Je kunt ze ontmoeten in Zwolle, Hoofddorp en Bergen op Zoom. Wil je iets geven, een handtekening vragen of met ze op de foto? Het kan allemaal op 15, 16 en 17 augustus!

 

MEET FOURCE @ IJSSELHALLEN

Deuren open: 13:30 uur

Aanvang: 14:00 / 15:00

Einde: zodra iedereen aan de beurt is geweest (ca. 17:00 uur)

Toegang: alleen voor prijswinnaars

 

Bij dit event kun je merchandise van FOURCE kopen (nieuwe collectie!) bij de merchandise-stand in de ontvangstruimte. Hiervoor heb je geen toegangsbewijs nodig.

 

Voorwaarden

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma