Genre: Overige

FOURCE meet & greet

Door corona zijn er nu helaas geen concerten, maar tijdens de zomervakantie gaan de jongens van FOURCE wel weer het land in voor een serie meet&greets!

Je kunt ze ontmoeten als je een kaartje hebt bemachtigd en met de auto naar onze locatie komt! Wil je iets geven, een handtekening vragen of met ze op de foto? Het kan allemaal op 16 augustus in onze locatie!

Hoe hou je een meet&greet in coronatijd? Met de auto natuurlijk! Kom naar de drive-in, stap uit bij de jongens van FOURCE en ontmoet ze in het echt! Met enige afstand, maar toch heel dichtbij en persoonlijk. En natuurlijk kun je met ze op de foto!

Wil je ook iets van FOURCE MERCH hebben? Dat kan bij de drive-in merchandise-stand. Als je wilt, signeren de jongens je aankoop ook gelijk voor je. Maar je rijdt na afloop sowieso naar huis met een gratis unieke poster (inbegrepen bij je toegangsbewijs) en een mooie herinnering aan een hele bijzondere meet&greet!

Check hier welke meet&greet-locatie het dichtst bij jou in de buurt is! Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Dan zul je helaas moeten wachten op een volgende gelegenheid om de jongens van FOURCE te ontmoeten.

The Incredible Dr. Pol

Dr. Pol is dierenarts. En niet zomaar een, hij is The Incredible Dr. Pol, wereldberoemd geworden door de reality tv-serie van National Geographic Channel. Nadat zijn theatertour vorig seizoen razendsnel was uitverkocht, keert de van origine Drentse Jan Harm Pol terug naar Nederland voor een exclusieve theatertour. Met nóg persoonlijkere, ‘beestachtigere’ en intiemere verhalen over zijn leven en werk op het platteland van Amerika, wil hij een jong en nieuwe generatie inspireren respect- en liefdevol om te gaan met dier en mens. Daarnaast biedt de theatertour je een unieke kijk in het leven van de man achter Dr. Pol. Een voorstelling voor het hele gezin vol (h)eerlijke levenswijsheden en anekdotes van ’s werelds meest beroemde dierenarts

Voor aanvang van de show kunt u bij IJsselhallen Zwolle een hapje eten.
Reserveer een plaatsje in ons restaurant waar u voor aanvang van de voorstelling kunt genieten van een heerlijk buffet met Amerikaanse en Hollandse gerechten.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma