Genre: Overige

Open dag Kobalt Zwolle

Op zondag 21 augustus vindt er een open dag plaats bij Kobalt vol met leuke acties tegen scherpe tarieven. Er is gedacht aan alle leeftijden dus neem je oma, vader, broertje of misschien wel je buurvrouw mee en maak er samen met ons een topdag van!
Wat is er zoal te doen?
– Karten op de tofste baan voor maar €10 per heat! 🏁
– Jaag samen op zombies 🧟‍♂️, ontmasker De Mol 😎 of sla bankovervallers in de boeien. 🔗 Alle virtual reality experiences nu voor maar €20 per persoon!
– Speel 15 minuten lang VR-Minigames voor maar €5!
– Speel op onze gloednieuwe Jeu de Boules baan, 45 minuten voor €7,50 (Per team, maximaal 6 personen per team)!
– Krijg kart tips & tricks van onze recordhouder 💯
– Doe mee aan de enige echte Kobalt kleurplatenwedstrijd! ✏️
– Haal heerlijke snacks bij de foodtruck & verfrissende drankjes bij de bar! 🍔🍹
Reserveren doe je via mail of telefonisch:
✉️ Hallo@kobalt.nl
📞 038 303 3932 (tijdens openingsuren)
Bij de reservering graag vermelden dat je gebruikt maakt van de open dag actie, de betaling dient voldaan te worden bij binnenkomst op de dag zelf. (Alleen pinnen) Ook is er ruimte voor vrije inloop op de dag zelf maar let op, vol = vol!

FOURCE meet & greet

Door corona zijn er nu helaas geen concerten, maar tijdens de zomervakantie gaan de jongens van FOURCE wel weer het land in voor een serie meet&greets!

Je kunt ze ontmoeten als je een kaartje hebt bemachtigd en met de auto naar onze locatie komt! Wil je iets geven, een handtekening vragen of met ze op de foto? Het kan allemaal op 16 augustus in onze locatie!

Hoe hou je een meet&greet in coronatijd? Met de auto natuurlijk! Kom naar de drive-in, stap uit bij de jongens van FOURCE en ontmoet ze in het echt! Met enige afstand, maar toch heel dichtbij en persoonlijk. En natuurlijk kun je met ze op de foto!

Wil je ook iets van FOURCE MERCH hebben? Dat kan bij de drive-in merchandise-stand. Als je wilt, signeren de jongens je aankoop ook gelijk voor je. Maar je rijdt na afloop sowieso naar huis met een gratis unieke poster (inbegrepen bij je toegangsbewijs) en een mooie herinnering aan een hele bijzondere meet&greet!

Check hier welke meet&greet-locatie het dichtst bij jou in de buurt is! Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Dan zul je helaas moeten wachten op een volgende gelegenheid om de jongens van FOURCE te ontmoeten.

The Incredible Dr. Pol

Dr. Pol is dierenarts. En niet zomaar een, hij is The Incredible Dr. Pol, wereldberoemd geworden door de reality tv-serie van National Geographic Channel. Nadat zijn theatertour vorig seizoen razendsnel was uitverkocht, keert de van origine Drentse Jan Harm Pol terug naar Nederland voor een exclusieve theatertour. Met nóg persoonlijkere, ‘beestachtigere’ en intiemere verhalen over zijn leven en werk op het platteland van Amerika, wil hij een jong en nieuwe generatie inspireren respect- en liefdevol om te gaan met dier en mens. Daarnaast biedt de theatertour je een unieke kijk in het leven van de man achter Dr. Pol. Een voorstelling voor het hele gezin vol (h)eerlijke levenswijsheden en anekdotes van ’s werelds meest beroemde dierenarts

Voor aanvang van de show kunt u bij IJsselhallen Zwolle een hapje eten.
Reserveer een plaatsje in ons restaurant waar u voor aanvang van de voorstelling kunt genieten van een heerlijk buffet met Amerikaanse en Hollandse gerechten.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma