Genre: Publieksbeurs

Onderwijsbeurs Noordoost 2022

Kickstart jouw studiekeuze op Onderwijsbeurs Noordoost Sta jij aan het begin van jouw studiekeuze, of ben je al een tijdje bezig, maar weet je nog niet wat je wilt studeren? Kom dan op vrijdag 7 & zaterdag 8 oktober naar Onderwijsbeurs Noordoost, start jouw ‘Expeditie Studiekeuze’, en vind je droomstudie of tussenjaar!

Met ruim 80 deelnemende (onderwijs)instellingen en leerwerkbedrijven uit binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op alle niveaus en een inspirerend programma, is Onderwijsbeurs Noordoost hét studiekeuze-evenement van Noordoost-Nederland. Onderwijsbeurs Noordoost vindt plaats op 7 & 8 oktober in de IJsselhallen Zwolle. Op de stands krijg je een goed beeld van de verschillende opleidingen. Ook staan er studenten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je 1-op-1 coaching krijgen én interessegebied voorlichtingen en inspirerende studiekeuze-sessies volgen. Kortom: alles is aanwezig om jouw expeditie studiekeuze een kickstart te geven!

Nationaal Geiten Event 2022

Op zaterdag 10 september 2022 vindt het Nationaal Geiten Event plaats in de IJsselhallen Zwolle. Het Geiten Event bestaat uit de Nationale Geitenkeuring, het Nationaal Geiten Expo en een Symposium met diverse workshops.

Nationale Geitenkeuring
De Stichting Landelijke Geitenkeuring organiseert op het Nationaal Geiten Event 2022 weer de Nationale Geitenkeuring. De stichting organiseert de keuring al sinds 2002.

Expo
De Expo richt zich vooral op de professionele geitenhouders, maar biedt ook informatie voor hobby-geitenhouders en belangstellende consumenten.

Kortom, een gezellige en leerzame dag voor alle geiten liefhebbers!

 

Dag voor de Radioamateur

Op 29 oktober 2022 vindt de 60e Dag voor de Radioamateur plaats. Deze dag wordt georganiseerd door VERON, Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Houd de website van de organisator in de gaten om erachter te komen wat allemaal te beleven zal zijn in de IJsselhallen in Zwolle.

Onderdelen van het programma met een officiële opening:

Stoffenspektakel

Stoffenspektakel is het leukste dagje uit voor elke creatieveling die houdt van de zelfmaakmode.

Stoffenplein

Bij het Stoffen Spektakel op 30 maart 2022 in IJsselhallen Zwolle vind je alle benodigdheden voor het maken van kleding, gordijnen, vitrages en meer. De stoffen die je kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie-ateliers en betreffen onder andere:

Je vindt hier dus alle benodigdheden en fournituren, die je nodig hebt voor je creatie. Ook zijn er specialisten in patronen aanwezig, die alles op het gebied van patronen aanbieden.

Demonstraties
Verder worden er op deze dag diverse demonstraties gegeven op de naaimachine. Zowel oude als nieuwe technieken zullen op deze dag aan bod komen. Er zijn ook diverse demonstraties bij te wonen over het customizen van kleding met borduurtechnieken en vele andere applicaties!

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website van het Stoffen Spektakel.

 

Zwolse vlooienmarkt

Op zondag 20 februari staat de IJsselhallen Zwolle weer in het teken van de Zwolse Vlooienmarkt.

Tijdens deze Vlooiemarkt in de IJsselhallen kun je heerlijk rondsnuffelen langs de honderden kramen, waar je een divers aanbod vindt van oude en nieuwe artikelen en unieke koopjes. Je kunt erop zoek naar leuke spullen, die je graag bij jouw eigen (verzamel)collectie voegt. Wellicht vind je tussen het ruime aanbod zomaar iets wat de moeite waard is.

Divers aanbod met verrassende spullen

De kramen zijn onder andere gevuld met speelgoed, poppen, boeken, stripboeken, horloges, grammofoonplaten, miniatuurauto’s en vele andere verrassende spullen. Kortom: alle ingrediënten voor een succesvolle snuffeldag zijn aanwezig.

Gezellig dagje snuffelen

Een bezoek aan de Vlooienmarkt is vaak ook een leuk dagje uit met het gezin, omdat vraag en aanbod op een gezellige manier bij elkaar worden gebracht. Met live muziek en kinderattracties is de Vlooienmarkt in de IJsselhallen Zwolle een geweldig dagje uit.

Bobbi Eden’s Loversland: Festival of Love

Vier de liefde tijdens het grootste & spannendste evenement van Nederland. Aankomende editie nu ook met een Kinky World speciaal voor de BDSM’ers onder ons. Loversland is meer dan een festival, het is een beleving. Bezoek Loversland voor slechts 20 euro p.p. en ervaar het zelf! Met een organisatie als Bobbi Eden en Mark Laurenz beloofd de 5de editie weer een groot succes te worden.

Stoffenspektakel

Stoffenspektakel is het leukste dagje uit voor elke creatieveling die houdt van de zelfmaakmode.

Stoffenplein

Bij het Stoffen Spektakel op 16 maart 2022 in IJsselhallen Zwolle vind je alle benodigdheden voor het maken van kleding, gordijnen, vitrages en meer. De stoffen die je kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie-ateliers en betreffen onder andere:

Je vindt hier dus alle benodigdheden en fournituren, die je nodig hebt voor je creatie. Ook zijn er specialisten in patronen aanwezig, die alles op het gebied van patronen aanbieden.

Demonstraties
Verder worden er op deze dag diverse demonstraties gegeven op de naaimachine. Zowel oude als nieuwe technieken zullen op deze dag aan bod komen. Er zijn ook diverse demonstraties bij te wonen over het customizen van kleding met borduurtechnieken en vele andere applicaties!

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website van het Stoffen Spektakel.

 

XXXL Platenbeurs

De grootste eendaagse platenbeurs van Europa.

Met o.a.:

Een uniek uitje voor de muziekliefhebbers waarbij veiligheid voor bezoekers en standhouders serieus bewaakt wordt. Extra grote zaal van de IJsselhallen waar alle stands in één hal zijn geplaatst. Zeer brede looppaden en overal desinfecteer mogelijkheden.

Handwerkbeurs Zwolle

Van 12 t/m 15 mei 2022 vindt de 18e editie van de Handwerkbeurs in Zwolle plaats.

De Handwerkbeurs is de grootste beurs in Europa op het gebied van textiele hobby’s. Van donderdag 12 t/m zondag 15 mei 2022 vindt de beurs plaats in de IJsselhallen Zwolle!

Op de Handwerkbeurs zijn uitsluitend textiele hobby’s te vinden: borduren, breien, haken, quilten, vilt en zelf-maak-mode. Je kunt voor alles wat met textiel te maken heeft op de beurs terecht. Naast ruim 200 standhouders zijn er dagelijks workshops en demonstraties en inspirerende meet & greets met bloggers en ontwerpers.

Zwolse vlooienmarkt

De situatie rondom COVID-19 is in Nederland de afgelopen dagen verslechterd, waardoor de Rijksoverheid extra verscherping en maatregelen doorvoert om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en de druk op de zorg hopelijk te verminderen. Een van deze maatregelen is de inperking van (grootschalige) evenementen: deze mogen enkel doorgaan tot 18.00u met maximaal 1.250 mensen per ruimte. Dat betekent dat Winterfair 2021 helaas geen doorgang kan hebben. Margriet, Libelle en uitgeverij DPG Media betreuren dit ten zeerste, maar houden zich aan alle maatregelen en adviezen, mede om de gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers te allen tijde te waarborgen.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma