Genre: Sportevenement

Jumping Zwolle 2019

De IJsselhallen Zwolle vullen zich in oktober weer met internationale springpaarden van over de hele wereld. Het internationaal springconcours is er dit jaar weer, na de geslaagde eerste editie in de IJsselhallen Zwolle van vorig jaar. Tijdens Jumping Zwolle gaat een internationaal deelnemersveld op driesterren niveau de strijd met elkaar aan om de hoogste eer.

Programma
Behalve de paardensport is Jumping Zwolle ook een bezoek waard vanwege de sfeer, het promodorp, de dagelijkse kinderactiviteiten met spelletjes, springkussen met boerderij hindernisbaan en op vrijdagavond de Sale of the Rising Stars. Nieuw op donderdag is de finale van de Roelofsen Horse Trucks dressuurcompetitie op Subtop niveau, met de kür op muziek. Op vrijdag- en zaterdagavond is er na afloop van de wedstrijden een afterparty met live muziek.

Sensationeel zullen de Medium Tour springfinale om de NIJWA Prijs en het ‘charity springen’ voor Stichting ’t Hoefijzer op zaterdag zijn, net als het klapstuk van Jumping Zwolle de 1.55m Roelofsen Horse Trucks Grote Prijs op zondagmiddag.

       BEKIJK HET PROGRAMMA       

Dutch Darts Masters 2019

Het PDC toernooi Dutch Darts Masters keert terug naar Zwolle! De beste darters laten wederom hun kunsten zien in de IJsselhallen Zwolle en dat belooft weer een enorm feest te worden.

Trek je mooiste uitdossing uit de kast, trommel al je vrienden op en kom naar de Dutch Darts Masters! Dan weet je zeker dat je een geweldige middag of avond gaat beleven.

Seeded Players (Starten in Ronde 2)
1 Michael van Gerwen
2 Ian White
3 Daryl Gurney
4 Gerwyn Price
5 James Wade
6 Adrian Lewis
7 Peter Wright
8 Rob Cross
9 Mensur Suljovic
10 Dave Chisnall
11 Ricky Evans
12 Joe Cullen
13 Simon Whitlock
14 Jonny Clayton
15 Stephen Bunting
16 Darren Webster

 

Dutch Darts Masters 2017

Goed nieuws voor de dartliefhebbers! In 2018 staan er maar liefst 3 PDC-toernooien op de kalender in Nederland. En 1 daarvan zal plaatsvinden in Zwolle! Omcirkel 11 tot en met 13 mei in je agenda, want dan vindt de Dutch Darts Masters in IJsselhallen Zwolle plaats.

Tijdens deze dagen zijn de allerbeste darters te bewonderen en kun je een echt internationaal darttoernooi meemaken. Moedig je favoriete darters aan en geniet van de gezelligheid dat een toernooi met zich meebrengt.

European Tour

De European Tour bestaat uit een serie toernooien in meerdere steden, zoals Hamburg, Wenen, Rotterdam, Maastricht en nu dus ook in Zwolle. Het is het derde toernooi waarvoor de internationale top naar Nederland komt. Dit wil je als dartliefhebber zeker niet missen!

Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website!

Indoor Farmstock 2020

7 februari vindt Indoor Farmstock plaats in IJsselhallen Zwolle. Iedereen die van de pure diesel-techniek houdt wil dit niet missen! Deze avond verschijnen sport- en supersport tractoren aan de start voor een sensationele wedstrijd!

Trekkerweb Indoor Farmstock

Het afgelopen decennia is Indoor Farmstock uitgegroeid tot een sport die niet onderdoet voor welke andere motorsport dan ook. De paardenkrachten zijn vele malen groter, waardoor het met recht de “the most powerful sport in the world” genoemd mag worden. Deze paardenkrachten worden indoor nog eens extra benadrukt doordat de muren en het dak het geluid versterken!

De tractoren rijden nog steeds op diesel maar zijn onder de motorkap flink onder handen genomen en opgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de teams gegarandeerd de sfeer in de hal naar grote hoogte brengen met prachtige runs en spannende wedstrijden!

Bekijk de website voor meer informatie.

Indoor Tractor Pulling 2020

IJsselhallen Zwolle wordt 8 februari weer omgetoverd tot een top wedstrijdbaan voor de 37e editie van Indoor Tractor Pulling. Deelnemers uit de Grand National klassen verschijnen aan de start en jij kan dat samen met vele andere duizenden toeschouwers uit binnen- én buitenland bewonderen! Spannend tot de laatste pull.

Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling

De afgelopen decennia is Tractor Pulling uitgegroeid tot een sport die niet onderdoet voor welke andere motorsport dan ook. De paardenkrachten zijn vele malen groter, waardoor het met recht de “the most powerful sport in the world” genoemd mag worden! Deze paardenkrachten worden indoor nog eens extra benadrukt doordat de muren en het dak het geluid versterken. Gehoorbescherming is dan ook geen overbodige luxe.

Bij de pulls moeten de machines over de 85 meter lange baan zo ver mogelijk een verzwaarde sleepwagen vooruit trekken. Daarmee moeten ze de felbegeerde “full pull” halen. Om dit te halen is een enorme krachtexplosie nodig.

Actie, gezelligheid en adembenemende runs, dat is Tractor Pulling!

De 2e sessie is inmiddels uitverkocht. Voor de 1e sessie zijn nog kaarten verkrijgbaar maar het gaat hard! Dus als je dit spektakel mee wilt maken wacht dan niet langer en bestel je tickets.

Bekijk de website voor meer informatie.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma