Genre: Vakbeurs

VvE Belang Landelijke Voorlichtingsbijeenkomsten 2022

Nadat de (fysieke) informatiebijeenkomsten in het najaar 2020 niet zijn doorgegaan, zijn we in september 2022 weer bij u terug!

Om te compenseren dat u wellicht wat verder moet rijden is de hele dag gratis: koffie, een goed verzorgde broodjeslunch, de borrel etc. Maar dat was u al gewend van VvE Belang!

Programma
Het programma biedt een mix van informatie voor startende en ervaren VvE-bestuurders.

9.00 uur: Ontvangst en gelegenheid om de informatiebeurs te bezoeken
10.30 uur: Ochtendprogramma: actualiteiten in het VvE-domein
11.45 uur: Lunchpauze
13.15 uur: Workshops deel 1
14.15 uur: Middagpauze en gelegenheid voor een bezoek aan de informatiebeurs
15.30 uur: Workshops deel 2
16.15 uur: Afsluiting
17.00 uur: Einde programma

Rietdekkersbeurs

Rietdekkersbeurs is dé vakbeurs voor rietdekkersbedrijven in Nederland en omliggende landen. Op 6 Maart 2020 zullen de IJsselhallen, de topevenementenlocatie van Zwolle, weer in het teken staan van de rietdekkerswereld. Samen met u hopen wij er weer een prachtigitie van te maken.

De Rietdekkersbeurs is dé tweejaarlijkse vakbeurs voor alle rietdekkersbedrijven in Nederland, omliggende landen en Scandinavië. Op vrijdag 6 maart 2020 zullen de IJsselhallen, de topevenementenlocatie van Zwolle, weer in het teken staan van de rietdekkerswereld. De Rietdekkersbeurs is een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje collega’s te treffen, bij te praten met uw leveranciers, inspiratie op te doen en nieuwe contacten te leggen.

De organisatie van Rietdekkersbeurs wordt komend jaar geprofessionaliseerd en komt in handen van Organisatiebureau Plan Effect te Ommen. Aline Hofstee neemt het stokje over van Joyce Bouwknegt en Jennifer Wessels Boer. Aline is met haar team gespecialiseerd in het organiseren van beurzen en heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Joyce en Jennifer blijven de komende editie nog nauw betrokken bij de beurs en zorgen voor een vloeiende overdracht. Het concept van de komende editie wordt niet gewijzigd.

Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’

Vanwege de coronacrisis is besloten de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ editie te verplaatsen van 13 mei naar 16 september 2020.

Is deze beurs interessant voor mij?
Bent u werkzaam binnen een gemeente en verantwoordelijk voor het sportbeleid en/of de sportaccommodaties? Zit u in het bestuur van een sportvereniging of ondersteunt u de sportvereniging op een andere manier (denk hierbij aan verenigingsmanager, accommodatiebeheerder, materiaalbeheerder, clubhuisbeheerder, commissielid of trainer)?

Of bent u eigenaar/exploitant van een sporthal of andere sportaccommodatie?

Dan is een bezoek aan de Nationale Sport Vakbeurs On Tour het zeker waard!

Wat kan ik verwachten?
Een inspirerende, interessante en gezellige beursdag waarbij u op één dag in contact komt met ruim 80 toeleveranciers en dienstverleners die uw sportvereniging en/of gemeente kunnen ondersteunen bij facilitaire aanbestedingen voor o.a. de sportaccommodatie, sportmaterialen, sponsoring, financiële dienstverlening, software systemen en kantine-inkoop.

Daarnaast kunt u genieten van een gevarieerd programma vol kennisdeling en leuk entertainment met bekende regionale gezichten uit de sportwereld.

Kortom een inspirerend en gezellig dagje uit voor alle sportambtenaren en sportbestuurders!

 

TrendsExpo 2018

De TrendsExpo is een tweedaags event en wordt gehouden op 21 en 22 november 2018 in de Zwolse IJsselhallen. Voor ondernemers, hun klanten en hun relaties. Daar wil en moet je als onderneming bij zijn! De grootse opzet staat garant voor het ontmoeten van nieuwe klanten. De thematische indeling met culinaire hotspots biedt tevens een uitgelezen kans om je relaties op een uiterst aangename manier te informeren over de laatste trends en om hen deze unieke beleving te schenken.

Paviljoens met diverse interessante thema’s
Tijdens TrendsExpo staat 6.000 m² expo-vloer in het teken van trends die er toe doen. De expo-vloer is opgezet rondom zes paviljoens. Ieder paviljoen heeft een culinaire gastheer. Er zijn Inspiratietheaters en er zijn netwerkboxen waar voor een groter of kleiner publiek diverse workshops en presentaties worden gehouden door gerenommeerdere gastsprekers. Zo ontstaat  er een ongekend aanbod van ‘things-to-do’ voor de exposant en de bezoeker van TrendsExpo. Op deze expo is echt wat te doen en te beleven! Onderwerpen variëren van Automotive tot ondernemend Zwolle. Van A tot Z.

Rietdekkersbeurs

9 februari staat IJsselhallen Zwolle in het teken van de Rietdekkerswereld. Dan vindt namelijk de Rietdekkersbeurs plaats voor alle rietdekkersbedrijven in Nederland en België.

Rietdekkersbeurs

Laat je inspireren en bekijk de verschillende mogelijkheden. Diverse bedrijven zullen aanwezig zijn op de beurs waar je terecht kan met al je vragen. Zo zijn onder andere Multinok, Novariet en Airflex aanwezig.

Naast alle Rietdekkersbedrijven in Nederland zijn ook de rietdekkers uit België en Duitsland actief benaderd om Rietdekkersbeurs 2018 te bezoeken.

Informatie

Bezoek voor meer informatie de website.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma