Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

25 januari 2020
Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2020

Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2020 wordt een gezellig feestje voor allen die de eerste Arrow Rock Festivals meemaakten.

Meer informatie

 

Eind januari 2020 neemt het Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2020 je mee op een Trip Down to MEMORY LANE van de eerste unieke Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde. Op Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2020, zullen de beste Tribute bands optreden van de grote namen als Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Status Quo, Scorpions, Motorhead en Alice Cooper die op de eerste Arrow Rock Festivals speelden. Op 25 januari 2020 gaat dit allemaal plaatsvinden in de IJsselhallen Zwolle.

Hoe het begon
De allerbeste klassieke rockbands stonden op 27 juni 2003 op het terrein De Schans in Lichtenvoorde (Gld) op twee verschillende podia. O.a. Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Status Quo, L.A. Doors, Uriah Heep en Wishbone Ash waren deze eerste editie aanwezig. Het Arrow Rock Festival werd uiteindelijk een muziekfestival in Nederland dat van 2003 tot en met 2006 jaarlijks in juni in Lichtenvoorde (provincie Gelderland) werd georganiseerd. In 2007 verhuisde het festival naar het meer centraal gelegen Walibi World bij Biddinghuizen, voor de laatste editie in 2008 werd gekozen voor het Goffertpark in Nijmegen.

Memory Lane
Het Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2020 neemt je opnieuw mee naar de MEMORY LANE van de eerste unieke Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde. Dit met de beste 11 tributebands van o.a. Deep Purple, Status Que, Scorpions, Alice Cooper, Motorhead, Thin Lizzy en Ten Years After.

Line-up: 
Circle Of Hands (Uriah Heep)
Metal Attack (Judas Priest)
Dizzy Lizzy (Thin Lizzy)
Rock Bottum (UFO)
Hollywood Bowl (The Doors)
From The Road (Lynyrd Skynyrd)
Purpendicular (Deep Purple)
Piledriver (Status Quo)
Scopyons (Scorpions)
StillMarillion (Marillion)
Snaggletoöth (Motörhead)

Gezellig Feestje
Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2020 wordt een gezellig feestje voor allen die de eerste Arrow Rock Festivals meemaakten. Vraag je vrienden mee met wie je destijds het festival bezocht en herbeleef dit memorabele evenement. Met 11 bands, 2 podia, een vinyl- en cd-markt, en natuurlijk goed eten en drinken zijn alle ingrediënten voor een geslaagd feestje aanwezig.

       BEKIJK HET PROGRAMMA       

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma