Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

22 en 23 januari
Bio-beurs

Tijdens de Bio-beurs komt iedereen samen om te inspireren, delen en ontmoeten. Kom ook kijken en ontdek wat bio voor jou kan betekenen!

Koop tickets!

De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Hier komt iedereen samen om te inspireren, delen en ontmoeten. Kom ook kijken en ontdek wat bio voor jou kan betekenen!

Programma
Naast de beursvloeren met de Bio-beurs, Pureness en BioMechaTech is er een inhoudelijk programma met ruim 70 workshops en presentaties. Tijdens de beurs zal er aandacht zijn voor verschillende thema’s zoals: diversiteit in gewas en ras, innovatie van het biologisch bedrijf, nieuw en/of groter in biologisch, true pricing en het klimaat.

Laat je inspireren, ontmoet nieuwe mensen en ontdek wat biologisch (nog meer) voor jou kan betekenen. De Bio-beurs is dé plek om potentiële klanten, relaties en collega’s te ontmoeten. 

Alvast inspiratie opdoen of opzoek naar meer informatie over deze biologische dagen? Bekijk dan hier de website van de Bio-beurs.

       KOOP TICKETS!      

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma