Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

17 en 18 januari
Bio-beurs

Tijdens de Bio-beurs komt iedereen samen om te inspireren, delen en ontmoeten. Kom ook kijken en ontdek wat bio voor jou kan betekenen!

De Bio-beurs is de belangrijkste nationale trade fair voor wie serieus zaken doet op de biologische markt. Hier komt iedereen samen om te inspireren, delen en ontmoeten. Kom ook kijken en ontdek wat bio voor jou kan betekenen, vorig jaar trok de Bio-beurs ruim 10.000 bezoekers!

Programma
Naast een brede beursvloer is er een Foodplein met live cooking en een inhoudelijk programma met ruim 70 workshops en presentaties. Tijdens de beurs zal er aandacht zijn voor verschillende thema’s zoals: diversiteit in gewas en ras, innovatie van het biologisch bedrijf, nieuw en/of groter in biologisch, true pricing en het klimaat.

Themapleinen
Op het ondernemersplein vindt je alle startende ondernemers in de biologische sector, alle biodynamische boerenbedrijven en producenten zijn te vinden op het demeterplein. Laat je inspireren door proeverijen, productpresentaties en kookdemonstraties van verschillende topkoks op het foodplein of kijk tussen de tal van aanbieders van biologische streekproducten op het streekplein.

Voor vragen kun je terecht bij de stichtingen die helpen bij kennisvragen en kennisoverdracht op het kennisplein. Het pluimveeplein biedt de pluimveehouders met biologisch pluimvee en verder alle geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met de biologische pluimveeketen van het begin tot het eind en tot slot biedt het totaal horecaplein plaats aan bedrijven die leveren aan de horeca, catering en out-of-home.

Informatie
Alvast inspiratie opdoen of opzoek naar meer informatie over deze biologische dagen? Bekijk dan hier de website van de Bio-beurs.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma