Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

3 t/m 5 februari
Carp Zwolle

Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen maak je kennis met de nieuwste gadgets en gear voor je hobby!

Carp Zwolle is Europa’s grootste karperbeurs en jij kunt erbij zijn! Van 3 tot en met 5 februari vult IJsselhallen Zwolle zich met duizenden karperliefhebbers. Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen maak je kennis met de nieuwste ‘gadgets en gear’ die je voor je hobby nodig hebt. Alle karperfanaten van Nederland en ver daarbuiten komen langs voor een geweldige karperbelevenis in de IJsselhallen.

Deskundig advies en demonstraties
Nationale en internationale karperexperts zijn tijdens Carp Zwolle aanwezig om jou de fijne kneepjes van het karpervissen bij te brengen. Ook als je denkt dat je alles al weet, kun je nog heel wat van deze profs leren om die echte monsters te vangen. Ze staan op verschillende plekken in de beurs voor je klaar met advies en demonstraties.

Informatie
Tijdens Carp Zwolle vinden enkele spectaculaire lezingen plaats. Houd de website van Carp Zwolle in de gaten voor het complete programma en meer informatie!

Parkeertickets
Wil je gegarandeerd zijn van een parkeerplaats bij IJsselhallen Zwolle tijdens Carp Zwolle? Koop dan je parkeerticket online voor slechts € 8,00 en profiteer van zekerheid en gemak!

Parkeertickets

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma