Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

11 mei t/m 3 juni
De Wilde Deerne

Familievoorstelling waarin het verhaal van een wolfsmeisje op boeiende wijze wordt verteld

Koop tickets

Van 11 mei tot en met 03 juni is IJsselhallen Zwolle het toneel van muziektheaterspektakel De Wilde Deerne. De familievoorstelling o.l.v. regisseur Ko van den Bosch is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een verwilderd meisje dat 300 jaar geleden in de bossen rondom Zwolle werd gevonden. Ze kon niet praten en at alleen voedsel dat ze in de natuur kon vinden. Men noemde haar de Wilde Deerne.  Wie was deze ‘Deerne van Zwolle’? Waar kwam ze vandaan en hoe wist ze ruim 17 jaar lang alleen te overleven?

In ‘De Wilde Deerne’ komt het wolfsmeisje van Zwolle tot leven. We zien haar volwassen worden in een bizarre wereld waar alles nieuw en vreemd is. Door haar ontmoetingen met anderen en haar dapperheid vindt ze haar weg en wordt ze volwassen.

Over de angst voor het onbekende, de kracht van humor en de schoonheid van nieuwsgierigheid. Over wonderlijke ontmoetingen met allerlei soorten mensen en wezens. Over het belang van een open blik en verbeelding.
Want de verbeelding van nu is de realiteit van morgen.

Live muziek | Zang | Dans | Theater | Zwolse talenten

De Zwolse Stadsproductie
Muziektheaterspektakel De Wilde Deerne is een initiatief van De Zwolse Stadsproductie. De voorstelling wordt gemaakt voor en door Zwollenaren en al haar (on)vermoede talenten.

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma