Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

28 mei 2019
Elevation Worship

Zij zijn een aanbiddingscollectief wat opereert vanuit de Elevation Church in het Amerikaanse North Carolina.

Op 28 mei 2019 ontvangt ons land voor het eerst Elevation Worship; in de IJsselhallen in Zwolle!

 

Elevation Worship voor het eerst naar Nederland

Elevation Worship is een aanbiddingscollectief wat opereert vanuit de Elevation Church in het Amerikaanse North Carolina, maar haar moderne worship gaat de hele wereld over. Tijdens het recente optreden van Michael W. Smith in Nederland werd dat weer eens duidelijk toen hij het lied ‘Do It Again’ van Elevation Worship’s album ‘There Is A Cloud’ vertolkte. De groep deelde al podia met Bethel Music, Hillsong, Jesus Culture, Housefires, Kari Jobe en Lauren Daigle. En steeds meer artiesten besluiten de muziek van Elevation te vertolken.

LET OP: Het betreft een staand concert (behalve de zitplaatsen op de tribune, deze plaatsen zijn beperkt).

Elevation Worship kun je tot een beweging rekenen die ook in Nederland momentum heeft; een geestelijk ontwaken van jongeren die in moderne, krachtige en goed verzorgde muziek een middel vindt om verdieping en intimiteit te zoeken in hun relatie met God. De liederen zijn de groep vooruit gesneld, maar het collectief heeft in Nederland nu al een groep luisteraars die enthousiaste ambassadeurs zijn. Het moge duidelijk zijn: het komende bezoek aan Nederland mag je niet missen.

Hier een kort filmpje van Elevation Worship.

 

Elle Limebear in het voorprogramma 

Als ze zingt, spitst het publiek de oren. Elle Limebear heeft een stemgeluid wat haar op dit moment hard op weg helpt naar een grote toekomst. Het enthousiasme over de zangeres en aanbiddingsleidster groeit in Amerika en haar thuisland, het Verenigd Koninkrijk, met de dag. Haar rol in het collectief Bright City en haar aanstekelijke solo werk, wat een brug slaat tussen pop en aanbidding, hebben haar klaargestoomd voor de oversteek naar het Europese vasteland. Op 28 mei 2019 maakt het Nederlandse publiek uitgebreid kennis met haar. Groot Nieuws Radio presenteert in samenwerking met EventsForChrist een avond met Elevation Worship in de IJsselhallen in Zwolle, en Elle Limebear verzorgt het voorprogramma.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma