Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

16 augustus 2020
Meet FOURCE

Hoe hou je een meet&greet in coronatijd? Met de auto natuurlijk! Kom naar de drive-in, stap uit bij de jongens van FOURCE en ontmoet ze in het echt!

Door corona zijn er nu helaas geen concerten, maar tijdens de zomervakantie gaan de jongens van FOURCE wel weer het land in voor een serie meet&greets!

Je kunt ze ontmoeten als je een kaartje hebt bemachtigd en met de auto naar onze locatie komt! Wil je iets geven, een handtekening vragen of met ze op de foto? Het kan allemaal op 16 augustus in onze locatie!

Hoe hou je een meet&greet in coronatijd? Met de auto natuurlijk! Kom naar de drive-in, stap uit bij de jongens van FOURCE en ontmoet ze in het echt! Met enige afstand, maar toch heel dichtbij en persoonlijk. En natuurlijk kun je met ze op de foto!

Wil je ook iets van FOURCE MERCH hebben? Dat kan bij de drive-in merchandise-stand. Als je wilt, signeren de jongens je aankoop ook gelijk voor je. Maar je rijdt na afloop sowieso naar huis met een gratis unieke poster (inbegrepen bij je toegangsbewijs) en een mooie herinnering aan een hele bijzondere meet&greet!

Check hier welke meet&greet-locatie het dichtst bij jou in de buurt is! Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Dan zul je helaas moeten wachten op een volgende gelegenheid om de jongens van FOURCE te ontmoeten.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma