Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

15 augustus 2019
Meet & Greet FOURCE

FOURCE komt op 15 augustus naar de IJsselhallen tijdens hun meet & greet-tour!

Klik hier voor meer info.

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (16), Niels (14), Ian (15) en Jannes (16). Het viertal is ontstaan bij het Junior Songfestival en is sindsdien hard op weg om de successen van boybands als MainStreet en B-Brave te evenaren. Met inmiddels 11 nummer-1-hits in de Kids Top 20, 5 miljoen streams op Spotify, 15 miljoen views op YouTube, een uitverkochte grote zaal van 013 in Tilburg en twee nieuwe concerten in de planning, gaat dit ongetwijfeld lukken!

 

Vanwege de grote vraag naar meet&greets doen de jongens van FOURCE in de zomervakantie een korte meet&greet-tour. Je kunt ze ontmoeten in Zwolle, Hoofddorp en Bergen op Zoom. Wil je iets geven, een handtekening vragen of met ze op de foto? Het kan allemaal op 15, 16 en 17 augustus!

 

MEET FOURCE @ IJSSELHALLEN

Deuren open: 13:30 uur

Aanvang: 14:00 / 15:00

Einde: zodra iedereen aan de beurt is geweest (ca. 17:00 uur)

Toegang: alleen voor prijswinnaars

 

Bij dit event kun je merchandise van FOURCE kopen (nieuwe collectie!) bij de merchandise-stand in de ontvangstruimte. Hiervoor heb je geen toegangsbewijs nodig.

 

Voorwaarden

  • Dit meet&greet-event is alleen toegankelijk met een speciaal toegangsbewijs voor deze meet&greet. Alleen prijswinnaars van de winactie op FOURCEmusic.nl krijgen een gratis toegangsbewijs toegestuurd.
  • Winnaars mogen een volwassen begeleider meenemen die niet zelf deelneemt aan de meet&greet.
  • In de rij staan is niet nodig; binnen anderhalf uur na de aanvangstijd zoals vermeld op het toegangsbewijs wordt de naam van de winnaar omgeroepen en die is dan aan de beurt voor de meet&greet.
  • Maximaal één te signeren item per persoon.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma