Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

20 januari 2018
Golden Earring

Kom genieten van een ouderwets gezellige avond met de Godfathers van de Nederlandse rock.

Koop tickets

De legendarische rockformatie Golden Earring keert terug naar IJsselhallen Zwolle. Na een aantal jaren afwezigheid zullen de Godfathers van de Nederlandse Rock-‘n-Roll de IJsselhallen weer op zijn kop zetten met een gegarandeerd wervelend concert. 

De levende rocklegende Golden Earring kan na meer dan 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en “Radar Love”. Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven aan het plezier wat een ieder aan een concert met deze Haagse rockgroep beleeft. Zij zijn de enige echte Godfathers van de Nederlandse rock en staan altijd garant voor een enerverend concert. Dit tot groot genoegen van de vele fans bestaande uit drie generaties popmuziekliefhebbers. In december 2015 vierde de band, in de klassieke bezetting bestaande uit Rinus Gerritsen (bas/toetsen), George Kooymans (gitaar/zang), Cesar Zuiderwijk (drums) en Barry Hay (zang/gitaar), hun 50 jarig jubileum groots in de Ziggo Dome maar nu, bijna twee jaar later, is van rustiger aan doen geen sprake.

Luminize voorprogramma
De band Luminize zal het voorprogramma deze avond verzorgen. De all-girls rockband, bestaande uit Matilda, Irena, Marcela en Tea, timmert hard aan de weg binnen de Nederlandse muziek scene. Naast hun ongekende energie en dynamische shows willen zij laten zien dat vrouwen en meisjes ook kunnen rocken!

Terugkeer IJsselhallen Zwolle
In IJsselhallen Zwolle zal er als vanouds weer een stevig rockconcert worden gebracht . Nummer 1 hits èn publieksfavorieten ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’ zullen ongetwijfeld uit volle borst worden meegezongen door het publiek.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma