Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

9 t/m 12 december
Holiday on Ice - Supernova

Van 9 t/m 12 december 2021 is de nieuwe show Supernova- Journey to the stars, te zien in de IJsselhallen in Zwolle.

Koop tickets

Na een periode van bijna vier jaar keert Holiday on Ice eindelijk terug naar Nederland. Van 9 t/m 12 december 2021 is de nieuwe show Supernova- Journey to the stars, te zien in de IJsselhallen in Zwolle.

Bij Supernova komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt.

CEO van Holiday on Ice en producer van Supernova Peter O’Keeffe over de nieuwe show: “Supernova is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen. Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden. We hebben een show kunnen creëren die het publiek niet snel vergeet. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om onszelf opnieuw uit te vinden, onze grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen. Ik ben heel erg blij dat we juist met Supernova onze comeback in Nederland kunnen maken, na een te lange afwezigheid.”

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma