Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 december 2019 t/m 1 maart 2020
Nederlands IJsbeelden Festival

Maak een R-IJS DOOR DE TIJD tijdens het IJsbeelden Festival!

Koop tickets

Deze winter komen de beste ijskunstenaars ter wereld weer naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275 kilo sneeuw. Hiermee creëren zij de meest prachtige ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. Met behulp van special effects als licht, geluid en projectie ontstaat een magische wereld die u van 14 december’19 tot en met 1 maart’20 kunt komen bewonderen tijdens het IJsbeelden Festival.

‘R-IJS DOOR DE TIJD’

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival is dit jaar ‘R-IJS DOOR DE TIJD’. De reis begint in de prehistorie met een verijsde dinosaurus op ware grootte en eindigt met de eerste mens op Mars. R-IJS DOOR DE TIJD is een winterse ijs- en sneeuwbeleving voor jong en oud.

‘Een compleet dagje uit’

Combineer je bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival met een bezoek aan de gezellige Hanzestad Zwolle. Een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten en met het vermogen om je smaakpapillen maximaal culinair te prikkelen. Zwolle is een stad die uitnodigt om ontdekt te worden. U bent meer dan welkom!

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma