Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

8 februari 2020
Indoor Tractor Pulling

Bewonder de deelnemers uit de Grand National klassen tijdens Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling.

Koop hier je tickets!

IJsselhallen Zwolle wordt 8 februari weer omgetoverd tot een top wedstrijdbaan voor de 37e editie van Indoor Tractor Pulling. Deelnemers uit de Grand National klassen verschijnen aan de start en jij kan dat samen met vele andere duizenden toeschouwers uit binnen- én buitenland bewonderen! Spannend tot de laatste pull.

Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling

De afgelopen decennia is Tractor Pulling uitgegroeid tot een sport die niet onderdoet voor welke andere motorsport dan ook. De paardenkrachten zijn vele malen groter, waardoor het met recht de “the most powerful sport in the world” genoemd mag worden! Deze paardenkrachten worden indoor nog eens extra benadrukt doordat de muren en het dak het geluid versterken. Gehoorbescherming is dan ook geen overbodige luxe.

Bij de pulls moeten de machines over de 85 meter lange baan zo ver mogelijk een verzwaarde sleepwagen vooruit trekken. Daarmee moeten ze de felbegeerde “full pull” halen. Om dit te halen is een enorme krachtexplosie nodig.

Actie, gezelligheid en adembenemende runs, dat is Tractor Pulling!

De 2e sessie is inmiddels uitverkocht. Voor de 1e sessie zijn nog kaarten verkrijgbaar maar het gaat hard! Dus als je dit spektakel mee wilt maken wacht dan niet langer en bestel je tickets.

Bekijk de website voor meer informatie.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma