Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

27 mei 2018
Kofferbakverkoop

Kofferbakverkoop een snuffel dat net wat anders is

Vind je het leuk om tweedehands kraampjes af te struinen op zoek naar de leukste koopjes? Dan is dit evenement zeker wat voor jou. 27 Mei vindt bij de IJsselhallen in Zwolle een kofferbakverkoop plaats. Deze snuffelmarkt met unieke twist bestaat niet uit kraampjes. Verkopers doen hun uiterste best om een zo leuk mogelijke beleving aan de verkoopplek te verbinden. Dit gebeurt op een creatieve manier zoals het verkopen op de grond, meegebrachte decorstukken en natuurlijk vanuit de kofferbak.

Snuffelen als hobby

Dit evenement verbindt bezoekers met dezelfde hobby en nodigt ze uit om er samen een geslaagde dag van te maken. Bovendien zul je hoogstwaarschijnlijk verkopers met een grote passie terugvinden die de leukste en meest unieke spullen van zolder hebben gehaald om deze open te stellen aan bezoekers.

Ben je dol op tweedehands spullen en de meest variërende artikelen voor een kleine prijs? Twijfel niet langer, pak deze kans om op deze luie zondag van de bank af te komen en een leuke ochtend of middag met het gezin te beleven.

Heb je zelf je zolder vol staan met spullen die een tweede leven verdienen? Vanaf 15,00 euro heb je al een verkoopplek! Hiermee kan je een leuk zakcentje verdienen en het ruimt gelijk je huis op. Aanmelden kan via: 0251 – 31 90 90

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma