Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

25 t/m 27 september
Loversland

De grootste en spannendste erotiekbeurs komt weer naar Zwolle

Koop tickets

Dit event is verplaatst van 27, 28, 29 maart naar 25, 26, 27 september. Heb je al kaartjes gekocht voor de geannuleerde editie van maart? Dan zijn deze automatisch geldig voor de editie in september.

25, 26 en 27 september is het weer zover, de IJsselhallen opent haar deuren voor niemand minder dan Bobbi Eden met haar: “Loversland”. Drie dagen vol spanning en sensatie voor de bezoekers.

Loversland is meer dan een beurs, het is een unieke beleving! Wat kun je dit weekend verwachten? Maak je op voor een reeks spectaculaire artiesten uit binnen en buitenland op het hoofdpodium, een ruim aanbod in stands waar je lekker kunt shoppen voor de nieuwste en meest populaire speeltjes, en volop spannende attracties waar je jezelf alleen of met je partner het hele weekend kunt vermaken. Attracties Dit is slechts een greep uit de spannende attracties die we voor je in petto hebben: Burlesque Theater Erotisch doolhof Glory Holes Ladies Club 3D Bioscoop Swingers Cafe Seks Theater Artiesten Bobbi Eden en Mark Laurenz zijn drie dagen lang aanwezig om kennis te maken met het publiek en ook de welbekende Candyman geven elke dag spannende shows op het hoofdpodium. Naast het uitgebreide aanbod in strippers en stripsters en dus pure verleiding is er op het podium ook plaats voor één of meerdere bekende Nederlandse artiesten die een sfeervol muziek optreden geven. Wie je kunt verwachten, wordt zeer binnenkort bekend gemaakt! Jij komt toch ook?

Kaarten voor dit fantastische event zijn verkrijgbaar vanaf €20,00 via: https://www.loversland.nl/tickets/ en natuurlijk ook aan de kassa tijdens 25, 26 en 27 september 2020.

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma