Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

28 en 29 juni
Nationale Rundvee Manifestatie

Voor rundveehouders is de vakbeurs de plek om nieuwe ideeën op te doen voor een gezonde en duurzame bedrijfsvoering.

Ook in 2019 vormen de IJsselhallen het decor voor de Nationale Rundvee Manifestatie. Het koeienfestijn vindt plaats in het laatste weekend van juni. Op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni 2019 laat de Nederlandse rundveehouderij zich van haar beste kant zien. In de IJsselhallen presenteren topfokkers hun koeien, die door een deskundige jury worden gekeurd.

Beurs
Op de beurs zijn zuivelorganisaties vanuit de hele wereld aanwezig. Ook het Nederlandse bedrijfsleven deelt er zijn ruime expertise. Daarmee is deze beurs voor de Nederlandse én de buitenlandse veehouder een inspirerend evenement. De vakbeurs trekt dan ook al vele jaren bezoekers uit alle delen van de wereld. Voor veel buitenlandse zakenpartners van Nederlandse veehouders en bedrijven is het een plek om elkaar te ontmoeten.

Programma
Op vrijdag staat de NRM in het teken van dochtergroepenpresentaties. Ruim twintig dochter- en rasgroepen zullen de revue passeren. Een bijzonder intermezzo is de keuring van de honderdtonners: de productietoppers op zuivelgebied.
Op zaterdag zullen er honderden zwartbonte en roodbonte koeien op de planken staan voor een individuele keuring. Uit beide categorieën kiest de vakjury één winnaar: de NRM Kampioene 2019.Het volledige programma wordt in de aanloop naar de NRM 2019 bekendgemaakt. Het programma is zo ingedeeld dat je genoeg tijd hebt om te genieten van beide kanten van dit evenement. In de pauzes is er bovendien alle ruimte voor de ontmoeting met andere veehouders en vakgenoten.

Informatie
Alvast kaarten kopen of het volledige programma inzien? Bekijk dan de website van de nationale rundvee manifestatie.

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma