Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

15 december 2018 t/m 3 maart 2019
Nederlands IJsbeelden Festival

De meest bekende verhalen worden 'tot leven gewekt' tijdens het Nederlands IJsbeelden Festival!

Koop tickets

Deze winter komen de beste ijscarvers ter wereld weer naar Nederland! Van 15 december 2018 tot en met 3 maart 2019 vindt de achtste editie van het Nederlands IJsbeelden Festival plaats op het parkeerterrein van de IJsselhallen Zwolle.

‘Wereldberoemde Verhalen’

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival is dit jaar ‘Wereldberoemde Verhalen’. De meest bekende verhalen worden ‘tot leven gewekt’ in ijs en sneeuw. Deze kunstwerken krijgen nog een extra magische sfeer door het gebruik van ‘special effects’. Tijdens het evenement zullen er ook enkele ijscarvers actief te bewonderen zijn.

‘Een compleet dagje uit’

Combineer je bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival met een bezoek aan de gezellige Hanzestad Zwolle. Een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten en met het vermogen om je smaakpapillen maximaal culinair te prikkelen. Zwolle is een stad die uitnodigt om ontdekt te worden. U bent meer dan welkom!

Gaat u in het weekend van 16/17 februari naar het IJsbeelden Festival? Kom dan, wegens de te verwachten drukte, met het openbaar vervoer! 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma