Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

23 december 2017 t/m 4 maart 2018
Nederlands IJsbeelden Festival

Europa's grootste ijssculpturen expositie! Dit jaar helemaal in het thema van Wereldberoemde Verhalen.

Het Nederlandse IJsbeelden Festival, de grootste expositie van ijssculpturen in Europa, vindt dit jaar plaats in IJsselhallen Zwolle. De komende editie staat helemaal in het teken van Wereldberoemde Verhalen. Diverse sprookjes figuren, mythes en legendes zullen in de hallen te vinden zijn!

Een unieke expositie

Uit in totaal 16 verschillende landen komen werelds 40 beste ijsbeeldhouwers naar de IJsselhallen om deze expositie op te bouwen. De ijssculpturen zijn dit jaar van wereld formaat. Zo is het grootste kunstwerk dit jaar wel 6 meter hoog! Om de expositie tot stand te brengen wordt er ruim 275 duizend kilo ijs en 275 duizend kilo sneeuw gebruikt.

Activiteiten en entertainment

Bezoekers kunnen op het horecaterras uitgebreid genieten van een winters hapje en drankje.

In de kerstvakantie zullen kinderen zich geen moment vervelen bij het IJsbeelden Festival. Er wordt in de kerstperiode een WinterWonderland ingericht waar kinderen onbeperkt gratis kunnen spelen en genieten van kermisattracties, springkussens, een LEGO speelplaats, bioscoop, games en dinosaurussen. Terwijl de kinderen zich prima vermaken met de vele attracties hebben ouders de tijd om ongestoord te genieten van het vele lekkers wat te verkrijgen is.

Groepsarrangementen

Wilt u op een ontspannen manier de kerstvakantie inluiden met collega’s of zoekt u een plek voor een feestelijke nieuwjaarsborrel? Tijdens het IJsbeelden festival kunt u na een bezoek aan de betoverende ijsbeelden in een sfeervolle setting genieten van hapjes en drankjes. Het enige wat u hoeft te regelen is ervoor zorgen dat iedereen aanwezig is. Wij zorgen voor de rest! Bekijken hier de mogelijkheden.

Trailer

Deze editie van het Nederlands IJsbeelden Festival wordt nog mooier en spectaculairder dan ooit tevoren! Bekijk hier de trailer.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma