Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

8 en 9 juli
Paraview Paranormaalbeurs

Tijdens deze beurs vind je alles op het gebied van spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen.

Op 8 en 9 juli 2017 vindt in IJsselhallen Zwolle de Paraview Paranormaalbeurs plaats. Tijdens deze beurs vind je tal van standhouders die actief zijn op het gebied van spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen. Kom langs en laat je adviseren over onder andere liefde, werk, (alternatieve) gezondheid, studie, karakteranalyse, spirituele groei en persoonlijke voorspellingen.

Kennis maken met alternatieve geneeswijzen
Op de Paranormaalbeurs krijg je een goed beeld van wat er is op alternatief gebied. Zo zijn er onder andere paragnosten, helderzienden, mediums, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidstekenaars en masseurs aanwezig.

New age en alternatieve geneeswijzen
De laatste jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen steeds meer gaan leven. De gedachte is dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Op de beurs vind je ook new ageproducten, zoals beeldjes, wierook, gezondheidsstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten.

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website van de Paraview Paranormaalbeurs.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma