Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

17 t/m 19 maart
Pasar Malam Istimewa

Indonesië is dichterbij dan je denkt!

Koop tickets

De Pasar Malam Istimewa komt met een XL editie naar de IJsselhallen van Zwolle! Dit evenement staat in het teken van Indonesië en haar rijke cultuur.

De Pasar Malam, dat uit het Indonesisch vertaald “avondmarkt” betekent, is een evenement waarbij Indonesië en haar rijke cultuur centraal staat.

ETEN
Het draait bij deze Pasar Malam Istimewa XL om Indonesië. En dat betekent natuurlijk smullen van de Indische en Indonesische keuken! Er zijn talloze eettentjes waar je authentieke maaltijden en snacks kunt halen. Wat dacht je van spekkoek of gado gado? Maar natuurlijk geniet je hier ook van saté ayam of cendol. Er is meer dan genoeg te proeven tijdens het weekend!

KRAAMPJES
Indonesië is meer dan lekker eten. Tijdens deze gigantische avondmarkt is er dan ook meer te scoren dan lekkernijen. Van kleding tot wierook en wanddecoratie tot sambal. Je kijkt je ogen uit! Al die mooie spullen vind je bij de Oosterse specialiteitenmarkt met meer dan 130 kraampjes.

ENTERTAINMENT
Alsof dat alles je nog niet in Indonesische sferen brengt, is er ook nog muziek en dans om van te genieten. Zowel bands als solo artiesten zijn te bewonderen tijdens de Pasar Malam Istimewa in de IJsselhallen. Of check één van de prachtige dansoptredens!

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma