Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

23 februari 2020
Retro Game Convention Zwolle

Games van vroeger en nu, spelcomputers en aanverwante merchandise en artikelen zoals action figures, Funko Pop's en meer!

Op 23 februari vindt de 7e editie van deze game beurs plaats in de IJsselhallen! Op de beurs in Zwolle vind je meer dan 270 tafels vol met games van vroeger en nu, spelcomputers en aanverwante merchandise en artikelen zoals action figures, Funko Pop’s en meer! Gameshops, particuliere verkopers en verzamelaars uit Nederland, Duitsland en België komen met hun aanbod naar Zwolle! Je vindt er niet enkel retro, maar ook een ruim aanbod aan moderne games voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en XBOX One om maar iets te noemen! Genoeg te zien dus weer! Als je even gezellig wilt gaan gamen dan kan dat bij de mensen van Arcadium!

Entreekaartjes zijn voor €4,00 verkrijgbaar aan de kassa, op de dag zelf. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree! Iedere bezoeker doet met zijn entreekaartje weer automatisch mee met onze loterij welke om 14:00 uur gehouden wordt. Win toffe prijzen welke beschikbaar zijn gesteld door de organisatie en sponsoren!

 

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma