Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

6 maart 2020
Rietdekkersbeurs

DIT EVENEMENT GAAT DOOR | Rietdekkersbeurs is dé vakbeurs voor rietdekkersbedrijven in Nederland en omliggende landen.

Meer informatie

Rietdekkersbeurs is dé vakbeurs voor rietdekkersbedrijven in Nederland en omliggende landen. Op 6 Maart 2020 zullen de IJsselhallen, de topevenementenlocatie van Zwolle, weer in het teken staan van de rietdekkerswereld. Samen met u hopen wij er weer een prachtigitie van te maken.

De Rietdekkersbeurs is dé tweejaarlijkse vakbeurs voor alle rietdekkersbedrijven in Nederland, omliggende landen en Scandinavië. Op vrijdag 6 maart 2020 zullen de IJsselhallen, de topevenementenlocatie van Zwolle, weer in het teken staan van de rietdekkerswereld. De Rietdekkersbeurs is een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje collega’s te treffen, bij te praten met uw leveranciers, inspiratie op te doen en nieuwe contacten te leggen.

De organisatie van Rietdekkersbeurs wordt komend jaar geprofessionaliseerd en komt in handen van Organisatiebureau Plan Effect te Ommen. Aline Hofstee neemt het stokje over van Joyce Bouwknegt en Jennifer Wessels Boer. Aline is met haar team gespecialiseerd in het organiseren van beurzen en heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Joyce en Jennifer blijven de komende editie nog nauw betrokken bij de beurs en zorgen voor een vloeiende overdracht. Het concept van de komende editie wordt niet gewijzigd.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma