Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 oktober 2017
Die Schlagernacht des Jahres

De allergrootste namen uit de Schlager en Volksmusik zijn hier te vinden.

Bestel tickets!

Op zaterdag 14 oktober 2017 zal alweer de tweede editie van ‘Die Schlagernacht des Jahres’ plaatsvinden in de IJsselhallen Zwolle. De allergrootste namen uit de Schlager en Volksmusik zijn hier te vinden.

Grootse editie
Na zeven jaar is het eindelijk zo ver, de legendarische Kastelruther Spatzen onder leiding van Norbert Rier komen terug naar Nederland! Geniet van alle (méer dan 100) gouden en platina platen.

Line-up
Naast de Kastelruther Spatzen komen ook die Wildecker Herzbuben, Die Zillertaler en Gaby Albrecht. Ook de schlagerkoning Dennie Christian brengt  een bezoek aan de IJselhallen! Daarnaast komen bijzondere gasten uit Oostenrijk: Marco Ventre & Band: dat wordt een avond om nooit te vergeten!

Meer informatie
Het restaurant van de IJsselhallen is vanaf 17.30 uur geopend. Hier kun je een hapje eten voor het concert. Kijk voor meer informatie over het evenement op de website en bestel snel je tickets!

Onvergetelijk weekend
Geniet na deze swingende avond van een ontspannen hotelovernachting in de omgeving van Zwolle en maak er een gezellig weekend van! Mercure hotel Zwolle en van der Valk Zwolle bieden speciale arrangementen aan.

Hotel arrangementen bezoekers Schlagernacht des Jahres.
Bent u van plan om op 14 oktober Die Schlagernacht des Jahres te bezoeken in de IJsselhallen Zwolle? Combineer dan een bezoek aan het concert met een heerlijke hotelovernachting in Zwolle. Hotel Mercure Zwolle en Van der Valk Hotel Zwolle hebben heerlijke arrangementen samengesteld die van het concertbezoek een onvergetelijk uitstapje maken. Bekijk de arrangementen

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma