Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

26 en 27 mei
Sieradenbeurs

Van handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen tot sieraden uit andere culturen: de beurs is een waar sieradenwalhalla!

Op 26 en 27 mei 2018 vindt de Sieradenbeurs plaats in IJsselhallen Zwolle. Van handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen tot sieraden uit andere culturen: de beurs is een waar sieradenwalhalla!

Handgemaakte sieraden
In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze groeiende populariteit is genoeg reden om in IJsselhallen Zwolle aanbieders van sieraden en kralen en de bezoekers te verenigen. Zo worden er kralen, sieraden en materialen aangeboden, zoals edelmetalen, edelstenen, hout, zoetwaterparels, Swarovski kristal, glaskralen en titanium.

Maak je eigen sieraad
Altijd al eens je eigen sieraad willen maken? Doe dan mee met een van de vele workshops en betaal alleen de materiaalkosten zelf!

Gezellig dagje uit
De Sieradenbeurs is leuk voor moeders die gezellig met hun dochter een dagje uit willen, maar ook voor iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of als je meer te weten wilt komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk een zo breed mogelijk aanbod neergezet, zodat iedereen kan vinden waar hij of zij naar op zoek is.

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website van de Sieradenbeurs.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma