Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

22 april 2019
Simply Jesus

Een fantastische dag met het hele gezin met leuke sprekers, fun, goede muziek en een ontmoeting met Jezus!

Informatie & Tickets

Terugkeren naar de basis van je geloof. Is dat tijdens Pasen niet het meest toepasselijke wat je kunt doen? Nederland telt nog steeds een behoorlijk aantal kerkgangers en mensen met een christelijke overtuiging. Maar in hoeverre zijn zij nog actief bezig met de reden waaróm ze zijn gaan geloven? Of de reden waaróm men wekelijks met andere gelovigen samenkomt? Om weer terug te gaan naar de kern, organiseert Stichting Go and Tell het landelijke Paasevent Simply Jesus in de IJsselhallen in Zwolle. Wederom op Tweede Paasdag, maandag 22 april aanstaande.

Go and Tell heeft als missie om de wereld in te gaan om de liefde van Jezus bekend te maken. Naast de focus op Afrika, organiseert Go and Tell ook activiteiten in Nederland zoals Simply Jesus. Dit evenement trekt niet alleen volwassenen, maar ook tal van kinderen. Niet vreemd, want het grootse kinderprogramma wordt maanden van tevoren met veel zorg en enthousiasme in elkaar gezet. De kinderen krijgen de boodschap van Jezus op een pakkende en begrijpelijke manier gepresenteerd, waardoor ze deze niet snel vergeten. Zo komt het hele gezin vol van wát en vooral in wíe ze geloven thuis. En daar is behoefte aan, gezien de duizenden mensen die het evenement trekt.

Programma

Samen met David de Vos, oprichter van Stichting Go and Tell, en Gert van der Vijver, bekend als “De Zandtovenaar”, belooft het uniek, dynamisch en vooral beeldend te worden. We zien ernaar uit vele gezinnen te verwelkomen, want ook voor de kids is er een onvergetelijk programma. Op de Facebookpagina van Go and Tell wordt de komende maanden steeds meer onthuld van de inhoud van het programma.

Wil jij dit evenement niet missen? koop dan snel je tickets!

Simply Jesus

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma