Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

17 april 2017
Simply Jesus

Een fantastische dag met het hele gezin met leuke sprekers, fun, goede muziek en een ontmoeting met Jezus!

Informatie & Tickets

Op 17 april (2e paasdag) organiseert Stichting Go and Tell in IJsselhallen Zwolle het evenement ‘Simply Jesus’. Simply Jesus is niet alleen de meest fantastische dag voor het hele gezin, maar het biedt ook een ontmoeting met Jezus! Na een onvergetelijke editie vorig jaar, waarin Jezus centraal stond en deze hoorbaar maar ook voelbaar was, vindt er dit jaar weer een nieuwe editie plaats van dit geweldige evenement met leuke sprekers, fun en goede muziek.

Programma

Het hoofdprogramma sluit aan op volwassenen én tieners. Er worden drie diensten gehouden waarin het dak eraf zal gaan. De aanbiddingsband gaat helemaal los en zal de beste muziek laten horen. Daarnaast komt niemand minder dan Dwight Dissels van ‘The Voice of Holland’ een geweldig optreden verzorgen. Ook zijn er sprekers die je zullen uitdagen om Jezus te volgen. Door te ervaren dat Jezus er echt is en een geweldig plan voor je leven heeft, zul je sterker staan in je geloof en het makkelijker delen met je vrienden.

Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar volgen hun eigen programma tijdens de diensten. Het kinderprogramma is verdeeld in twee groepen, namelijk een groep van 4- t/m 6-jarigen en een groep van 7- t/m 11-jarigen met supervette battles, leuke spellen en een coole kidsband. Het thema is Superheld Gezocht! De kids starten elke dienst in de grote zaal zodat ze én Dwight én de toffe aanbidding niet hoeven te missen!

Wil jij dit evenement niet missen? koop dan snel je tickets!

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma