Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

15 t/m 17 maart
Skills The Finals

Ontdek de beste vakmannen en vrouwen van 2018 tijdens Skills The Finals!

Aanmelden of bezoeken

15 tot en met 17 maart 2018 vindt Skills The Finals plaats. Een samenwerking tussen veel mbo- en vmbo instellingen en WorldSkills Netherlands. Dit alles ter promotie van het vakmanschap en beroepsonderwijs bij jongeren. Veel kwalificatierondes zijn hieraan vooraf gegaan.

Deze nationale FINALE vindt plaats bij IJsselhallen Zwolle. Hier wordt bepaald wie zich nationaal kampioen mag noemen in zijn/haar vakgebied.

Wedstrijden

Bijna 1000 finalisten van 57 mbo-scholen en 150 vmbo-scholen uit heel Nederland gaan in zo’n 70 verschillende vakrichtingen de strijd aan met elkaar. Uit elke kwalifacatieronde komen winnaars en zij mogen zich al de beste vakmannen- en vrouwen van 2018 noemen. De winnaars van deze finalewedstrijd van Skills Heroes kwalificeren zich voor de Internationale WorldSkills wedstrijd!

Loopbaanoriëntatie

Alle leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs en MBO studenten zijn hiervoor uitgenodigd. Zij kunnen ook deelnemen aan allerlei doe-activiteiten en krijgen voorlichtingen over diverse beroepen middels het speciale loopbaanoriëntatie-programma (LOB).

Dit is hét event van het jaar voor leerlingen en studenten. Zij krijgen de kans om kennis te maken met het vakmanschap van Nederland. Dit willen jullie niet missen!

Kijk voor meer informatie op de website en houd de social media kanalen, zoals Facebook en Instagram, goed in de gaten!

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma