Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 en 15 december
Spirituele beurs - Paraview

Kom langs voor advies over liefde, werk, (alternatieve) gezondheid, studie, karakteranalyse, spirituele groei / coaching, massages of uw persoonlijke voorspellingen.

Op 14 & 15 december komt de Spirituele beurs naar de IJsselhallen Zwolle.

Tijdens deze beurs zijn er talloze deelnemers aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie gezondheid, werk of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden en zijn gids laten tekenen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Er zijn meerdere paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs aanwezig. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten zoals oliën en voedingsproducten.

Bent u benieuwd of u voornamelijk reageert vanuit lucht, aarde, water of vuur? Doe de 4-elementen test van Paraview hier!

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma