Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

25 en 26 februari
Throwback Classics | Vintage Kilo Event

Koop tickets

THROWBACK CLASSICS IS TERUG IN ZWOLLE?
We zijn weer terug! Na het succes van onze eerste 4 edities in 2022 komt Throwback Classics ook in 2023 terug naar Zwolle met onze gigantische collectie vintage kleding.

IJSSELHALLEN
We zijn van 25 tot 26 februari te vinden in de Ijsselhallen in Zwolle. Zaterdag 25 februari zijn wij geopend van 12:00 tot 18:00 uur en zondag 26 februari zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

KERSVERS MERK ASSORTIMENT
Met ook dit keer meer dan 3.000 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege entree tijden pareltjes vind. Wij zijn het hele weekend druk bezig om constant nieuwe pareltjes bij te hangen. Zo krijg je ook in latere entree tijden een compleet fresh assortiment. We hanteren een vaste prijs van €25,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel vintage merkkleding en nog meer klassiekers!

ONLINE TICKET RESERVEREN
Om ons een duidelijk beeld te geven hoeveel bezoekers we kunnen verwachten vragen we jullie om online een ticket te reserveren voor een van de entree tijden. Zo kunnen we voorkomen dat er een ongelofelijk lange rij ontstaat! Tickets zijn nu te reserveren voor maar €2,50,- per stuk.

IEDERE DAG KANS OP GRATIS SHOPPEN
Ieder weekend van onze Vintage Kilo Sale verloten we één keer een aankoopbedrag terug! Je hoort het goed, je maakt kans om gratis te shoppen tijdens onze Kilo Sale. Zorg dat je ons volgt op IG en vraag tijdens het afrekenen wat je moet doen om kans te maken.

Voor alle updates aangaande de Vintage Kilo Sale Event volg ons op IG @throwbackclassics.vintage en houdt onze stories goed in de gaten.

Tot snel!

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma