Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

20 en 21 mei
Throwback Classics | Vintage Kilo Sale

Koop tickets

We zijn er weer! Throwback is op 20&21 mei terug met de Throwback Vintage Kilo Sale in Zwolle! Top kwaliteit vintage voor de beste prijs!

THROWBACK MEETS ZWOLLE AGAIN! 🏰

We zijn weer terug! Na onze eerste editie van 2023 in februari konden wij natuurlijk niet te lang wachten om weer terug te keren naar het mooie Zwolle! We zijn er dan ook weer op 20&21 mei in de Ijsselhallen met onze gigantische collectie vintage kleding!

IJSSELHALLEN 🏠

We zijn van 20 tot 21 mei te vinden in de Ijsselhallen in Zwolle. Allebei de dagen zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur! Ook dit keer turnen wij de Hanzezaal weer om tot een vintage paradijs!

KERSVERS MERK ASSORTIMENT 👗👖👕

Met ook dit keer meer dan 2.500 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege entree tijden pareltjes vind. Wij zijn het hele weekend druk bezig om constant nieuwe pareltjes bij te hangen. Zo krijg je ook in latere entree tijden een compleet fresh assortiment. We hanteren een vaste prijs van €25,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel vintage merkkleding en nog meer klassiekers! Ook hebben we dit keer zonnebrillen om je outfit voor het festivalseizoen compleet te maken!

ONLINE TICKET RESERVEREN 🎫

Om ons een duidelijk beeld te geven hoeveel bezoekers we kunnen verwachten vragen we jullie om online een ticket te reserveren voor een van de entree tijden. Zo kunnen we voorkomen dat er een ongelofelijk lange rij ontstaat! Als je eenmaal binnen bent, mag je zolang blijven als je wilt. Tickets zijn nu te reserveren voor maar €2,50,- per stuk. Per entree tijd zijn er beperkte kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

IEDERE DAG KANS OP GRATIS SHOPPEN

Ieder weekend van onze Vintage Kilo Sale verloten we één keer een aankoopbedrag terug! Je hoort het goed, je maakt kans om gratis te shoppen tijdens onze Kilo Sale. Zorg dat je ons volgt op IG en vraag tijdens het afrekenen wat je moet doen om kans te maken.
Voor alle updates aangaande de Vintage Kilo Sale Event volg ons op IG @throwbackclassics.vintage en houdt onze stories goed in de gaten.

Tot 20&21 mei in Zwolle!

Team Throwback

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma