Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

23 september 2017
Vogelmarkt

De markt bestaat uit een oppervlakte van maar liefst 10.000 m2 en 2.900 strekkende meter aan schragen.

Liefhebbers kunnen uren ronddwalen langs de schragen en mocht je moe worden, dan kun je, onder het genot van een kopje koffie, even uitblazen op het horecaterras.

Ook internationale belangstelling
Uit de grote belangstelling vanuit het buitenland, waaronder met name België, Duitsland, Italië, Engeland en Denemarken, blijkt dat de Zwolse Vogelmarkt internationaal hoog staat aangeschreven. De organisatie, vogelvereniging ‘De Volièrevriend’, zal er ook deze keer opnieuw in slagen om liefhebbers van buiten de landsgrenzen naar Zwolle te halen.

De markt bestaat uit een oppervlakte van maar liefst 10.000 m2 en 2.900 strekkende meter aan schragen. Naast de enorme collectie vogels zijn er diverse stands aanwezig waar je uitgebreide informatie kunt verkrijgen over vogels en alles wat daarbij hoort. Zo vind je hier stands met boeken, voliere benodigdheden, diverse soorten zaden en nog veel meer. Het gigantische aanbod biedt de liefhebbers een onvergetelijk dagje uit!

Toegangskaart Vogelmarkt online met € 1,00 korting!
Tijdens de voorverkoop is het mogelijk om kaarten voor de vogelmarkt online te bestellen via www.volierevriend.nl. Wanneer je online een ticket bestelt ontvang je € 1,00 korting.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma