Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

15 december 2018 t/m 6 januari 2019
Winter Wonderland

In de kerstvakantie is het voor ouders met kinderen goed toeven in de IJsselhallen Zwolle. Op ons gratis te bezoeken horecaplein kunnen kinderen zich prima vermaken met springkussens, kermisattracties, dino's en een bioscoop.

In de kerstvakantie is het voor ouders met kinderen goed toeven in de IJsselhallen Zwolle. Op ons gratis te bezoeken, warme, overdekte en in kerstsferen gehulde horecaplein kunnen kinderen zich prima vermaken met springkussens, kermisattracties, dino’s en een bioscoop.

Dus hebben de kinderen even niets te doen in de vakantie? Kom gezellig naar de IJsselhallen! Na het spelen kunnen kinderen (en ouders) lekker genieten van de heerlijke drankjes en hapjes die er te koop zijn.

Het Winter Wonderland is direct gekoppeld aan het IJsbeeldenfestival wat vanaf 15 december plaatsvindt in de IJsselhallen. Winter Wonderland is echter voor iedereen toegankelijk en gratis te bezoeken. Een bezoek aan Winter Wonderland kan ook gecombineerd worden met een bezoekje aan de Zwolse binnenstad. Een gratis treintje brengt bezoekers in de kerstvakantie  tussen 11.00 en 19.00 uur naar de hotspots van Zwolle. In de route komen vier stations om in en uit te stappen: het IJsbeelden Festival bij de IJsselhallen, McDonald’s Grote Markt, IJsbaan Rode Torenplein en Waanders bij de Broerenkerk. Tijdens de markt op vrijdagmorgen en zaterdag wordt de route ietsje aangepast.

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma