Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Exposanten

Staat u binnenkort in IJsselhallen Zwolle als exposant/standhouder en heeft u vragen over uw beursdeelname?

Neem contact op met de organisator

Als beurzen- en evenementenlocatie maken wij allerlei afspraken met de organisator. De organisator beslist over de stroomvoorzieningen, aansluitingen voor pinapparatuur, openingstijden en parkeerabonnementen. Kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en zo niet, neem dan contact op met de organisator.

De locatie alvast bekijken? Dat kan ook via onze virtuele tour.
https://www.skyfocus.nl/SkyFocus/Tours/Zwolle-IJsselhallen/

 

Algemeen

Kan IJsselhallen Zwolle catering verzorgen op de dag(en) dat ik op een beurs/evenement exposeer?

Ja, IJsselhallen Zwolle biedt exposanten/standhouders van vak- en publieksbeurzen speciale catering services. Voor een hapje en een drankje hoeft u geen stap te zetten, want uw bestelling wordt netjes bij uw stand afgeleverd.

In het handboek dat u van de organisator ontvangt, vindt u een formulier waarmee u diverse cateringfaciliteiten kunt aanvragen. Dit formulier kunt u sturen naar de Servicebalie van IJsselhallen Zwolle (Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle) of info@ijsselhallen.nl. Zij handelen uw aanvraag af. Voor informatie kunt u ook terecht bij de projectmanager van IJsselhallen Zwolle.

Is het toegestaan om te roken in IJsselhallen Zwolle?

Nee. Sinds de landelijke invoering van het rookverbod, leven ook wij de regel na dat in openbare ruimtes niet gerookt mag worden. Dat betekent dat u voor het opsteken van een sigaret de buitenlucht dient op te zoeken.

Waar kan ik de technische specificaties van IJsselhallen Zwolle vinden?

Op deze pagina vindt u onder Facts en Figures de plattegrond van IJsselhallen Zwolle en voor technische specificaties kunt u contact opnemen met de locatie via telefoon(037-4211843) of e-mail (info@ijsselhallen.nl).

Ik ben iets verloren/vergeten tijdens het exposeren op een evenement in IJsselhallen Zwolle. Waar kan ik achterhalen of dit gevonden is?

Wij verzamelen alle vergeten voorwerpen in IJsselhallen Zwolle. U kunt deze vraag dus neerleggen bij de Servicebalie van IJsselhallen Zwolle. Deze is te bereiken via telefoon (038-4211843) of e-mail (info@ijsselhallen.nl).

Bereikbaarheid

Wat zijn de adresgegevens van IJsselhallen Zwolle?

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle

Hoe kan ik IJsselhallen Zwolle het beste bereiken?

Een uitgebreide routebeschrijving naar IJsselhallen Zwolle (met de auto of het openbaar vervoer) vindt u op de website van de betreffende locatie: www.ijsselhallen.nl/bereikbaarheid.

Exposeren

Waar en hoe kan ik me aanmelden om als standhouder/exposant op een evenement in IJsselhallen Zwolle te staan?

Voor alle afspraken en informatie wat betreft het exposeren op een beurs/evenement bij IJsselhallen Zwolle, kunt u bij de organisator van het evenement terecht. De organisator staat vermeld bij het evenement in de agenda.

Wat zijn de kosten om te exposeren in IJsselhallen Zwolle?

De kosten om deel te nemen aan de beurs of het evenement van uw keuze, dient u op te vragen bij de organisator. In de agenda bij het evenement vindt u de contactgegevens van de organisator.

Op welke momenten kan ik mijn stand op- en afbouwen?

De dagen en tijden waarop u uw stand mag op- en afbouwen, kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die vinden op de pagina van het evenement in de agenda van IJsselhallen Zwolle.

Ik wil als standhouder/exposant op een evenement staan in IJsselhallen Zwolle, maar wie is de organisator?

De contactgegevens van de organisator van een evenement waar u wilt exposeren kunt u vinden op de pagina van het evenement in de agenda van IJsselhallen Zwolle.

Parkeren

Hoe regel ik een parkeerabonnement?

Bij de meeste beurzen en evenementen hebben de organisatoren afspraken met ons gemaakt over de parkeerkaarten voor deelnemers. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van IJsselhallen Zwolle.

In alle andere gevallen dient u bij het inrijden van het parkeerterrein te betalen.

Voorzieningen

Heb ik in IJsselhallen Zwolle draadloos internet tot mijn beschikking?

IJsselhallen Zwolle werkt samen met KPN Hotspots. In het handboek dat u van de organisator van het evenement ontvangt, vindt u een formulier waarmee u internetkaarten kunt aanvragen. U kunt dit formulier sturen naar de Servicebalie van IJsselhallen Zwolle (Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle) of info@ijsselhallen.nl. Zij handelen uw aanvraag verder af.

Ik exposeer in IJsselhallen Zwolle, één van de locaties van Libéma. Kan Libéma me helpen aan een locatie om te overnachten?

Ja, we bieden u enkele suggesties van hotels in de buurt van IJsselhallen Zwolle. Deze suggesties kunt u vinden op deze pagina. Overnachten op het terrein van IJsselhallen Zwolle is niet toegestaan.

Kan ik pinautomaten aansluiten bij mijn stand?

Over extra voorzieningen, zoals pinautomaten en stroomvoorziening, heeft de organisator van het evenement waar u op exposeert afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. Weet u niet wie de organisator is of heeft u de contactgegevens niet, dan vindt u deze in de linkerkolom op de pagina van het evenement in de agenda van IJsselhallen Zwolle.

Van welke stroomvoorzieningen kan ik gebruik maken in IJsselhallen Zwolle?

Over de stroomvoorzieningen heeft de organisator van het evenement of de beurs waar u op staat, afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van IJsselhallen Zwolle.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma