Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Horeca

’t Genot, het cateringlabel van IJsselhallen Zwolle, heeft voor ieder wat wils. Met eetmogelijkheden van frikandellen en kroketten tot versgemaakte salades en smoothies. We hebben er voor iedereen iets lekkers tussen zitten.

Voor ieder wat wils

Bij IJsselhallen Zwolle kunt u kiezen uit de versbelegde broodjes, heerlijk bereide maaltijden of een lekkere vette hap. Bezoekt u een evenement? Dan hebben wij dus voor u een heerlijk aanbod, voor ieder wat wils!

Ook als organisator maakt u zelf de keuze uit verschillende gerechten en labels van ’t Genot. U heeft de mogelijkheid om het operationele gedeelte geheel uit handen te geven maar ’t Genot kan u ook op verschillende manieren assisteren bij uw evenement. Zo kan ’t Genot een adviserende rol aannemen als het gaat om bijvoorbeeld het organiseren van het logistieke gedeelte tussen en binnen horecapunten.

’t Genot staat voor ambachtelijk en beleving. ”Gerechten van pure verse producten die in het zicht van de gast worden klaargemaakt. Je moet de gast namelijk triggeren, eten moet ook visueel een beleving zijn,” aldus Arie Hanssen,  chef-kok en horecamanager bij ’t Genot.

Voor u gemaakt

De horecamanagers van alle Libéma locaties zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Zowel grote evenementen als kleinschalige intieme diners worden met veel toewijding conceptueel uitgewerkt en gerealiseerd.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma