Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
17 augustus 2020

Arne Slot en Henk de Jong in de IJsselhallen!

Het is dan eindelijk zover! We mogen het programma van de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ aan je presenteren.

Het beursprogramma staat vol met de meeste actuele onderwerpen, bekende namen uit de sport(historie) én de beste tips & tricks voor sportverenigingen uit Nederland! Hoe kun je als sportvereniging het beste omgaan met de COVID-19 problematiek? En wat zijn de veranderende verdienmodellen voor sportclubs? Het antwoord op alle vragen van sportvereniging vind je bij de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’.

Bekende namen!

Maar er is meer! Naast het delen van kennis schuiven bekende namen uit de sportwereld aan bij verschillende rondetafelgesprekken. Zo gaan trainers Arne Slot (AZ), Henk de Jong (SC Cambuur) en Dick Lukkien (FC Emmen) met elkaar in gesprek over het topvoetbal in Nederland. Ook zal Art Langeler (Directeur Voetbalontwikkeling KNVB) samen met lokale profclubs in gesprek gaan over de toekomst van het regionale jeugdvoetbal.

En dat alles op een beursvloer vol met alles dat met sport te maken heeft. Dus zit je in het bestuur of vervul je een andere rol binnen een sportclub? Breng dan zeker een bezoek op woensdag 16 september 2020 in de IJsselhallen Zwolle. Tickets zijn gratis en te reserveren via de gloednieuwe website!

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma