Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

ARROW ROCK FESTIVAL-TRIBUTE KOMT TERUG! 

Na het succes van de afgelopen editie komt Arrow Rock Festival – TRIBUTE terug! Afgelopen jaar werd het festival bezocht door vele liefhebbers van de pure rockmuziek en mensen die goede herinneringen hebben aan de unieke rock festivals in Lichtenvoorde. Op 23 januari komt het festival terug naar IJsselhallen Zwolle. Ook dit keer zal er een intieme setting worden gecreëerd met 2 podiaDe kaartverkoop gaat op zaterdag 2 mei vanaf 10.00 uur van start.  

Op Arrow Rock Festival –TRIBUTE zullen de beste Tribute bands optreden van de grote namen als Deep Purple, Status Quo,ScorpionsMotorhead en Alice Cooper die op de eerste Arrow Rock Festivals speelden. Er wordt nog volop gewerkt aan een mooie line-up maar we kunnen de eerste namen vast bekend maken: Tributebands van o.a. Kiss, Y&T en Budgie betreden het podium tijdens Arrow Rock Festival – TRIBUTE. Binnenkort worden er meer namen aan dit lijstje toegevoegd.  

Gezellig Feestje
Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2021 wordt een gezellig feestje voor allen die de eerste Arrow Rock Festivals meemaakten. Vraag je vrienden mee met wie je destijds het festival bezocht en herbeleef dit memorabele evenement. Maar ook voor liefhebbers van de ouderwetse rockmuziek is dit een geweldig evenement. Met 2 podia, 11 bands, een vinyl- en cd-markt en natuurlijk goed eten en drinken zijn alle ingrediënten voor een geslaagd feestje aanwezig. Het event vindt plaats in een intieme concertzaal binnen het IJsselhallen complex.

Voorverkoop
Arrow Rock Festival – TRIBUTE vindt plaats op zaterdag 23 januari 2021 in de IJsselhallen Zwolle. De kaartverkoop gaat op 2 mei om 10.00 uur van start.

       GA NAAR KAARTVERKOOP      

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma