Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
23 juli 2020

Corona proof editon van Pasar Malam Istimewa gaat door!

Pasar Malam Istimewa organiseert een Corona proof editie, zodat het evenement op 4 t/m 6 september op een veilige, verantwoorde en ook gezellige en leuke manier toch door kan gaan! Ze hebben verscheidende maatregelen getroffen wat varieert van een groter vloeroppervlak tot het aanbieden van verschillende tijdsloten. Het belooft een mooie editie te worden!

Groter vloeroppervlak
Voor deze editie gaat Pasar Malam Istimewa gebruik maken van alle hallen en vergroot hiermee de totale vloeroppervlakte van 5.500 m2 naar 20.000 m2. Stands kunnen kunnen hierdoor op veilige afstand van elkaar geplaatst worden. Daarnaast zijn de looppaden breder en kunnen de terrassen bij de restaurants op een juiste afstand van elkaar neergezet worden.

Tijdsloten
Gezien één van de maatregelen is dat iedereen nog anderhalve meter afstand dient te houden, kunnen er ondanks de uitbreiding van het aantal m2, nog steeds minder mensen aanwezig zijn. De organisatie wil graag toch iedereen de mogelijkheid geven om te het event te bezoeken, waardoor er gebruik wordt gemaakt van tijdsloten. Op alle 3 de dagen kan er gekozen worden voor een middagkaart van 12:00 tot 17:00 of een avondkaart van 18:00 tot 23:00.

Programma

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma