Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

De Telekids Musicalschool komt naar Zwolle om professionele televisie-opnamen te maken voor de nieuwste videoclip ‘Doe ’s Gek!’. Alle kinderen in Zwolle die van dansen en zingen houden kunnen meedoen. “We toveren hiervoor de IJsselhallen in Zwolle op 24 augustus om tot een echte studio en filmlocatie,” zegt André Pouwer, directeur van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy.  

‘Doe ’s Gek!’ is de titel van de nieuwe videoclip van de Telekids Musicalschool. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar die willen meespelen kunnen zich opgeven voor deze ClipClub van de Musicalschool. “Een fantastische mogelijkheid om mee te doen in een videoclip en zo op televisie te komen. Vaak is dat een droom en die kan nu uitkomen, zonder dat je ervoor naar Hilversum hoeft te komen!’ aldus een enthousiaste Pouwer.  

‘Doe’s Gek’ is eveneens de naam van het populaire kinderevenement wat in de herfstvakantie van 25 oktober tot en met 28 oktober in de IJsselhallen in Zwolle georganiseerd wordt. Na een succesvolle eerste editie in 2017 komt het evenement dit jaar nog groter terug met ruim 15.000m² speelplezier voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. De Telekids Musicalschool is ook aanwezig tijdens het evenement. Kinderen kunnen tijdens Doe’s Gek deelnemen aan professionele workshops. Organisator Eric Broekaart is blij met die samenwerking: “Een unieke kans voor de kinderen om samen met de docenten van de Telekids Musicalschool op het podium te staan.”  Kijk hier voor meer informatie over Doe’s Gek. 

Kinderen van 8 t/m 12 die willen meedoen aan de videoclip kunnen zich tot 22 augustus aanmelden voor de opnamen op 24 augustus door een mail te sturen naar service@telekidsmusicalschool.nl met daarin vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer. Deelname staat open voor alle kinderen, de kosten zijn € 5,-. 

Bekijk ook de leuke video oproep voor de ‘Doe ’s Gek!’- filmopnames!

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma