Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Duizendpoot (stagiaire) Event en Projectmanagement gezocht!

Voor de periode van september 2017 tot en met februari/maart 2018 zijn Omnisport Apeldoorn en de Ijsselhallen in Zwolle op zoek naar een nieuwe stagiaire voor op de afdeling Event Service.

Ben jij de duizendpoot die ons team kan versterken, de enthousiaste, flexibele en creatieve student met een passie en liefde voor event en projectmanagement? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar deze stageplaats.

Bij de Ijsselhallen worden elk jaar een groot aantal evenementen georganiseerd. De veelvoorkomende zijn bijvoorbeeld de snuffelmarkt of een vakbeurs maar er zijn ook grote feesten zoals remember de 90’s. Bij Omisport worden hele andere evenementen georganiseerd dan in de Ijsselhallen. Grote sport evenementen zoals het WK-kwalificatie toernooi volleybal maar ook het WK baanwielrennen vinden komend jaar hier plaats.

Dit belooft een leuke, drukke en veelzijdige stage vol uitdagingen! Download hier het pdf bestand met daarin meer informatie over de functie en de sollicitatie procedure.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma