Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

IJsselhallen Zwolle is op 1 november de trotse gastheer van het negende Nationaal Deltacongres. Het Nationaal Deltacongres wordt elk jaar door de deltacommissaris georganiseerd en heeft tot doel om iedereen die actief is op het gebied van water, en allen die in het bijzonder betrokken zijn met het Deltaprogramma, met elkaar te verbinden.

Tijdens het congres worden 1500 deelnemers verwacht afkomstig uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheden en onderwijs- en kennisinstellingen. Alle betrokkenen bij en geïnteresseerden in het deltaprogramma zijn welkom.

Op ruim 10.000m2 krijgt het congres de ruimte voor een inhoudelijk, plenair programma, werksessies over actuele vraagstukken en een Deltaparade waar aan het Deltaprogramma verbonden organisaties en programma’s zich presenteren en waar kennis en ervaringen kunnen worden gedeeld. Het gehele programma van de dag wordt in september bekend gemaakt. Dan is er ook gelegenheid tot aanmelden.

IJsselhallen Zwolle is er als locatie bijzonder trots op dat het gelukt is om dit mooie congres naar Zwolle te halen. Dit is grotendeels te danken aan de gezamenlijke inspanning van de partners Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle, Port of Zwolle, Waterschap, MarketingOost, en Congresregio Zwolle.

Meer informatie over Nationaal Deltacongres

Foto: IJsselhallen is vaker het toneel geweest van grote congressen, zoals o.a. het VNG Congres.

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma