Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Met confetti, bloemen en champagne werd Boukje Sa-Beimers vandaag begroet als 500.000e bezoeker van IJsselhallen Zwolle in het jaar 2018. Directie en medewerkers verwelkomden de 73-jarige uit Marum tijdens het prachtige Nederlands IJsbeelden Festival wat de komende maanden plaatsvindt in de evenementenlocatie.  

Een jaar lang genieten
De gelukkige winnares werd op bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Uit handen van Toni Denneboom, Directeur Libéma Beurzen en Evenementen Noord ontving de overdonderde winnares bloemen en champagne. Bovendien krijgt Boukje een jaar lang gratis toegang tot alle evenementen die in de IJsselhallen plaatsvinden. Boukje vertelde erg verrast te zijn toen ze bij binnenkomst hoorde dat ze de 500.000e bezoeker van de IJsselhallen in het jaar 2018 was. Ze vertelde dat zij en haar vriendin al 60 jaar bevriend zijn en dat ze regelmatig samen uitstapjes maken. Vandaag stond een bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival op het programma en mochten hun echtgenoten mee.  

(Foto: Boukje Sa-Beimers, 3e van links, de 500.000e bezoeker van IJsselhallen Zwolle in het jaar 2018 werd verrast tijdens haar bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival)

Onvergetelijk jaar
IJsselhallen Zwolle heeft een bijzonder druk en onvergetelijk jaar achter de rug. Het jaar ging al bijzonder goed van start met het bezoek van Koningin Máxima tijdens de Bio-beurs wat zorgde voor enorme aandacht van de media. Naast de vele vaste publiekstrekkers als Carp Zwolle, Handwerkbeurs en de Landbouwmiaturenbeurs stonden er ook nieuwe en eenmalige evenementen op het programma. Evenementen als Dutch Darts Masters, Jumping Zwolle en het afscheidsconcert van Slayer trokken vele duizenden bezoekers naar Zwolle en het Nationaal Deltacongres was één van de vele parels in het programma.  

Vertrouwen
Ook in 2019 ziet het programma er veelbelovend uit. Toni Denneboom: “We zijn erg blij met onze trouwe huurders die ieder jaar weer terugkeren naar onze locatie. Hieruit blijkt dat zij vertrouwen hebben in ons als organisatie maar ook in de regio. Daarnaast kijken we erg uit naar nieuwe evenementen als Kamperen bij de Boer en het congres van GroenLinks”. De komende tijd is alle aandacht bij de IJsselhallen echter gevestigd op het Nederlands IJsbeelden Festival wat dit jaar grootser en mooier is dan ooit. De ijs- en sneeuwsculpturen, waarvan sommige wel 6 meter hoog zijn, zijn tot en met 3 maart te bewonderen. Tijdens de Kerstvakantie worden de IJsselhallen prachtig aangekleed in winterse sferen waar bezoekers van het IJsbeelden Festival gezellig kunnen vertoeven en opwarmen. Dit Winter Wonderland, met onder andere springkussens en kermisattracties is voor iedereen gratis toegankelijk en daarmee ook een leuk uitstapje in de Kerstvakantie.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma