Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
18 augustus 2016

IJsselhallen Zwolle klaar voor nieuw seizoen “gezellige drukte”

IJsselhallen Zwolle maakt zich op voor het nieuwe evenementenseizoen. Dit najaar komen veel succesvolle beurzen en events terug naar Zwolle, maar worden ook nieuwe (en internationale) evenementen aan het programma toegevoegd.

Nieuw- en bekende vak- en publieksbeurzen

Naast bestaande vak- en publieksbeurzen, zoals de Brei- en Haakdagen in oktober en de Landbouwminiaturenbeurs en de Onderwijsbeurs Noordoost in november, vindt dit jaar in Zwolle het Nationaal Geiten Event plaats. Dit evenement, over alle aspecten van de geitenhouderij, vindt plaats op 10 september en doet voor het eerst Zwolle aan.

Jan Smit, Schlager, Hollandse meezingers en terug naar de 90’s

Wie van muziek houdt, is in de IJsselhallen zeker op zijn plek de komende maanden. Schlager- en volksmuziekliefhebbers komen op 21 oktober naar Die Schlagernacht des Jahres, waar enkel de beste namen uit de Duitse- en Oostenrijkse Schlagerwereld komen optreden.

Op 4 november laat Jan Smit zijn grootste hits van de afgelopen twintig jaar horen, als hij tijdens zijn Elfstedentour Zwolle aandoet. Meezingen kan ook tijdens de Nacht van Holland op 25 november, onder meer met Dré Hazes, de Snollebollekes, Django Wagner en Roy Donders. Een dag later gaan we terug in de tijd met Remember de 90’s. Mental Theo, Captain Jack en vele anderen maken er weer een topfeest van in de IJsselhallen.

Bezoekers uit buitenland

Toni Denneboom, vestigingsmanager IJsselhallen Zwolle: “We zien dat ons programma ook in trek is in het buitenland. Steeds vaker weet het Duitse publiek de IJsselhallen in Zwolle te vinden, zoals voor de Zwolse Vogelmarkt in september en de karperbeurs Carp Zwolle in februari. Het mooie is dat hun bezoeken veelal gepaard gaan met een hotelovernachting in – en een bezoek aan – de Hanzestad.”

Programma 2017

Ook voor 2017 is het team al volop aan de slag om aansprekende events in de IJsselhallen te programmeren. Zo staat op zaterdag 28 januari alweer de 34e editie van Indoor Tractor Pulling op het programma, vindt in februari Carp Zwolle plaats en is de locatie het toneel voor het grootse K3-concert.

Het totaalaanbod van IJsselhallen Zwolle van dit seizoen is hier te vinden. CarpZwolle-2015

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma