Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
11 september 2017

IJsselshow en Hanzeshow krijgen een nieuwe draai

Op 7 en 8 oktober worden de jaarlijkse internationale kampioenschapstentoonstellingen voor rashonden, de IJsselshow en de Hanzeshow, gehouden. Dit jaar is er een leuke en verrassende draai aan de shows gegeven. Het is namelijk voor alle honden mogelijk om mee te doen!

De Houden-van-Honden-Keuring

De IJsselshow is niet meer langer het terrein van de niet-gecastreerde rashond met stamboom. De honden die gecastreerd zijn, geen stamboom hebben of rashonden die volgens het kynologisch reglement niet mogen meedoen, mogen dit jaar wel gewoon meedoen. Speciaal voor deze honden is er dit jaar een nieuw initiatief: De Houden-van-Honden-Keuring. De keuring wordt uitgevoerd door de voormalige voorzitter van de raad van Beheer en één van Nederlands bekendste keurmeesters: Gerard Jipping. Je hond wordt beoordeeld op bouw, beweging en rastype. Na de keuring krijg je meteen een keurrapport mee.

Er is ook een dierenarts aanwezig die je hond uitwendig checkt en je persoonlijk advies geeft. Daarnaast is er ook een professionele hondentrimmer aanwezig die je vragen kan beantwoorden en advies kan geven over de optimale vachtverzorging van je hond.

Genoeg te beleven

Ieder jaar wordt er in oktober zowel de IJsselshow, als de Hanzeshow, georganiseerd door KC Zwolle. Je hebt dus de kans om in 2 dagen meer punten bij elkaar te verzamelen. Op de shows is genoeg te zien en te beleven. Bekijk de verschillende hondenrassen die in ring worden geshowd of de bijzondere rassen die in de erering worden geshowd. Ook is er de kans om onder andere hondensnoepjes, kennels, manden, tuigen en halsbanden te kopen bij de verschillende standhouders.

Meer informatie over IJssel- en Hanzeshow

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma