Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
20 januari 2017

Actie en spektakel bij Indoor Famstock en Indoor Tractor Pulling in IJsselhallen Zwolle

Liefhebbers van tractorpulling kunnen op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari weer twee dagen lang genieten in IJsselhallen Zwolle. Op vrijdag klinkt om 18.00 uur het startschot voor de Trekkerweb Indoor Farmstock en op zaterdag 28 januari start om 11.00 uur de jaarlijkse Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling in twee sessies. In totaal 12 klassen, ruim 100 verschillende wedstrijdmachines en vele duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland zullen het eerste pullingweekend van 2017 openen.

In IJsselhallen Zwolle geniet het publiek met volle teugen, terwijl men spreekwoordelijk met de neus op de baan zit. Oordopjes zijn hierbij geen overbodige luxe. Meeschudden, trillen, sensatie, actie, geweld en adembenemende spannende runs zijn dé ingrediënten van dit populaire evenement! Met deelnemers uit o.a. Nederland, Denemarken, Duitsland, Noorwegen en Italië is de top van Europa aanwezig.

Trekkerweb Indoor Farmstock

Op vrijdag 27 januari begint het tractor pulling weekend met Trekkerweb Indoor Farmstock. Op deze vrijdagavond verschijnen de sport- en supersportklassen aan de start in Zwolle. Qua uiterlijk zijn het gewone tractoren maar ze zijn zover opgevoerd tot het reglementenboek toelaat. In de komende editie wordt het programma bovendien uitgebreid met een Supersport Truck klasse. Als speciale attractie zal het VALTRA Prostock- Pulling team: NEXT SENSATION een demo geven in IJsselhallen Zwolle. De nummer drie van de nationale competitie uit 2016 zal het verschil laten zien tussen de supersport en de prostock klasse.

Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling

Op zaterdag 28 januari verschijnen de deelnemers uit de Grand National op de startbaan tijdens de 34e editie van Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling. Nationale en internationale toppers zullen op de startbaan verschijnen. Sensatie verzekerd! Op 28 januari worden er twee sessies verreden. De eerste sessie start om 11.00 uur met de Mini-Unlimiteds, de light Modifieds, de light Superstocks én de Unlimiteds (vier ton). In deze laatste klasse is niets te gek: vier grote helikoptermotoren op één machine, vier grote V8 racemotoren, twee Rolls Royce Griffon motoren, het komt allemaal voorbij. De tweede sessie start om 18.00 uur met de Two Wheel Drives gevolgd door de Modifieds. Regiotoppers als bijvoorbeeld The Judge, Double Screamin of Screamin’ Bobcat uit IJsselmuiden zijn zomaar een greep uit de deelnemerslijst. Traditioneel wordt deze sessie afgesloten met de spectaculaire Alky Superstocks. Qua uiterlijk zijn dit landbouwtractoren maar onder de motorkap bevinden zich grote turbo’s, methanol injectiesystemen en heel veel paardenkracht.

Rennerskwartier

Naast het bijwonen van de wedstrijden kunnen bezoekers ook een kijkje nemen in het rennerskwartier en op de foto gaan met hun favoriete deelnemer. In de entreehal staan bovendien diverse stands met vele gadgets en must-haves uit de sport.

Kaartverkoop

Meer informatie en kaartverkoop: www.indoortractorpulling.nl

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma