Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Op 25 januari 2020 neemt Arrow de festivalbezoekers die het Arrow Rock Festival nog steeds warm in het hart hebben, mee op een Trip Down MEMORY LANE van de eerste unieke Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde. 

Op Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 treden de beste tributebands op van de grote bands en artiesten die op de inmiddels legendarische Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde speelden. Deze tribute bands zijn niet de minste! De bands, afkomstig uit binnen en buitenland, krijgen stuk voor stuk geweldige recensies en worden in sommige gevallen zelfs omschreven als ’the next best thing’ van de band van wie zij het werk spelen.

Line-up: 
Circle Of Hands (Uriah Heep)
Metal Attack (Judas Priest)
Dizzy Lizzy (Thin Lizzy)
Rock Bottum (UFO)
Hollywood Bowl (The Doors)
From The Road (Lynyrd Skynyrd)
Purpendicular (Deep Purple)
Piledriver (Status Quo)
Scopyons (Scorpions)
StillMarillion (Marillion)
Snaggletoöth (Motörhead)

Bekijk hier de volledige info over alle bands.

Gezellig Feestje
Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2020 wordt een gezellig feestje voor allen die de eerste Arrow Rock Festivals meemaakten. Vraag je vrienden mee met wie je destijds het festival bezocht en herbeleef dit memorabele evenement. Met 2 podia, 11 bands, een vinyl- en cd-markt en natuurlijk goed eten en drinken zijn alle ingrediënten voor een geslaagd feestje aanwezig.

Voorverkoop
Arrow Rock Festival – TRIBUTE vindt plaats op 25 januari 2020 in de IJsselhallen Zwolle. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar à € 27,50. Op de dag van het festival betaal je aan de kassa € 32,00.

       KOOP KAARTEN      

 

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma