Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival is: “R-IJS DOOR DE TIJD”. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 550.000 kilo ijs en sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. R-IJS DOOR DE TIJD is een winterse ijs- en sneeuwbeleving voor jong en oud.

De IJsselhallen wordt in de Kerstvakantie omgetoverd tot een Playground for Kids. Het thema “R-IJS DOOR DE TIJD” vind je hier in de aankleding terug. De verwarmd hal wordt futuristisch aangekleed met aangepaste horeca. De Playground wordt een plein waar kinderen gratis kunnen genieten van diverse alternatieve kermisattracties.

Een Amerikaanse schoolbus brengt u na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival gratis naar de gezellige binnenstad van Zwolle. Uw auto kunt u laten staan op de parkeerplaats van de IJsselhallen, de bus brengt u immers ook weer terug. De Hanzestad Zwolle heeft haar bezoekers veel te bieden; een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten, mooie museums en gezellige restaurants en cafés. In de kerstperiode wordt Zwolle omgetoverd tot kerststad. De wensboom, de vele verlichte ornamenten en het Wereldberoemde Verhalen Festival in het centrum van Zwolle brengen u vanzelf in de fijne kerststemming.

Voor meer informatie en tickets: www.ijsbeelden.nl

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma