Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
2 november 2016

Paraview spirituele beurs op 12 en 13 november in de IJsselhallen Zwolle

Tijdens de Paraview spirituele beurs op 12 en 13 november in de IJsselhallen Zwolle zijn er talloze deelnemers aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie gezondheid, werk of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken.

In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids laten tekenen of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Opkomst new age en alternatieve geneeswijzen

Bureau View organiseert sinds 1995 wekelijks de Paraview paranormaal beurs door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld veel zelfhealing boeken gelezen, bestaan er talloze new age winkels, doen veel mensen aan yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker.

Deelnemers

Op de Paraview beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Meestal zijn er meerdere paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs aanwezig. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten zoals oliën en voedingsproducten.

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende interessante lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, spirituele coaching, psychometrie, handlijnkunde, reiki, gidsen of de helende kracht van edelstenen. Zie de website voor de actuele lezingeninformatie.

Sieradenbeurs

Tegelijkertijd vindt in dezelfde locatie de Sieradenbeurs plaats. De Paraview bezoeker kan deze gezellige beurs met sieraden, kralen, materialen en workshops gratis bezoeken.
Zie ook www.sieradenbeurs.nl

Praktische informatie

Openingstijden: zaterdag 12 november van 12.00 – 17.30 en zondag 13 november van 11.00 – 17.30 uur.
Entreeprijs : 6,50 euro
65+: 5 euro
Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding: gratis.
Voor verdere praktische informatie en actueel lezingenoverzicht: www.paraview.nl

 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma